torsdag 17 juni 2010

Torsdag 17/6-2010 20:14

DAG: Japp får börja med att be om ursäkt för min senhet idag. Jag satte igång att spela ett spel till sju tiden men det låste sig så jag fick tillslut det att avinstalleras och därför är jag sen idag. Men vi börjar med natten som vanligt, tog en stark tablett igår och sov bra under natten. Vaknade till tio tiden men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så slog jag igång musikdatorn. Körde på med detta fram till tre idag, och idag gick det bra men då gjorde jag inte musik på samma sätt som innan. Så till tre tiden så hade jag redan innan satt in kycklingen i ugnen så jag tog ut den till fyra just som jag var klar med middagen. Nu har jag kyckling för fem veckor framåt utan att jag behöver köpa. Så middagen idag bestod av kotletter med pasta, rätt mycket pasta blev det också idag. Men det var gott och jag blev som vanligt inte så mätt av det men har inte ätit något mer idag. Kollade på min serie med när jag åt, och sedan på nått helt annat som jag inte ens ville se. Så en bra dag idag på det hela taget, bra sömn och sedan en bra dag på det med. Så mer? Jo jag vann inget igår heller som vanligt på lotto men det var väntat så det är lugnt. Mer? Nä inte så mycket gjort idag trotts att jag inte tränade idag så har jag inte fått så mycket gjort ändå. Men det gick bra på musiken så jag är ändå nöjd med dagen.

TRÄNING: Japp skall smörja idag och fram till söndag så hoppas jag att det släpper. Men det är inte borta än iallafall, men vi hoppas till måndag då när jag skall köra igång igen. Bara en ryggstretch idag inget mer.

NOVELL: Japp tävlingsnovellen måste köras igenom en stor omgång om jag skall ha nån liten chans att komma med de tre första. Tänkte till lördag om jag sover bra så skall jag gå loss på den en gång. Så får vi se om jag kan få till nått som är bättre än det jag nu har. Och nej inget på posten idag heller…

ROMAN: Då blir det inte förrän till tisdag jag kör på denna punkten igen då. Men kanske köra jag till lördag om sömnen inte är så bra.

MUISK: Japp idag tog det en halvtimme innan jag fick inställningarna rätt, trodde jag. Men det visade sig att de inte alls var rätt ändå sedan, så det tog illa lång tid att få till det idag. Men jag fick ut två stycken idag ändå och testade sedan att ladda in dem i mobilen. Det gick strålande idag på den punkten, men jag fattar ännu inte hur jag skall ställa in i cubase. Men det lät bra i mobilen ändå så jag tror jag kommer behålla dessa två inspelningarna ändå till hemsidan. Så jag har nått att lägga upp när  jag väl får igång hemsidan, ja den nya alltså. Så det ser bra ut just nu.

Jahapp inga pengar igår men till lördag då smäller det till det känner jag på mig, som vanligt. Men nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: