torsdag 10 juni 2010

Torsdag 10/6-2010 21:41

DAG: Japp börjar med en kass natt, somnade inte som jag burkar gör natt. Klockan var nog runt två innan jag somnade. Sedan vaknade jag till åtta som jag brukar göra men låg kvar hade ingen tanke på att gå upp då. Så somnade jag igen i två omgångar fram till halv tolv. Seg var jag men jag gick upp ändå fick i mig frukosten och sedan så startade jag musikdatorn. Gick igång med detta till tolv tiden eller nått där efter. Körde idag på fram till tre innan jag gav upp. Efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra och när den gjorde detta drog jag till träningen. Så tränade och sedan hem stretchade och sedan mat. Kollade som vanligt på mythbusters när jag åt men det var gamla avsnitt. Så en på det hela kass dag idag, men vi hoppas på bättre tills imonn. Jo jag laddade hem nya safari 5 igår innan jag la mig. Har kommit i ny version om ni nu har den. Så det är ingen som har hört nått om det problemet som fanns på Windows 7 men aero. Hittade ingen uppdatering på det denna månaden iallafall. Men vi får se när det kommer då, snart kommer iallafall SP1 till Windows 7. Läste jag nån stans igår, jo så har också Microsoft släppt office på Windows live kollade det igår. Och skrev ett dokument där det är gratis men det finns inte alla grejor som finns i köp programmet. Men nu kan man göra word dokument gratis iallafall där och exel och lite till kollade inte allt hade inte tid igår. Så mer? Nä som vanligt på träningsdar så har jag inte mycket att säga. Men vi ses igen imonn. Lite piggare då hoppa jag.

TRÄNING: Japp kass natt och även då kass träning. Allt var väldigt tungt idag och jag fick fuska på armarna för att klara av det idag. Men vi hoppas på bättre sömn så skall jag köra igen till måndag.

NOVELL: Nej inget idag heller… Men jag har sett på internet att SKRIVA:s tävling är igång nu. Ni kan titta in på SKRIVA boggen (öppnas i nytt fönster) för info om tävlingen. Så jag kommer ha igång denna punkt tills den tävlingen är över. Skall skicka in novell till den tävlingen. Kommer bli “Mördaren” får se om jag har tur med den då. Det skall vara inne till förste september så det är rätt bra med tid till dess. Efter detta skall jag lägga ner denna punkt för ett tag.

ROMAN: Japp får se vad jag gör imonn då blir det kass natt, vilket är troligt, så kanske jag kör novellen istället för den är bara att gå genom. Men vi får se tills imonn, hur det blir.

MUSIK: Jaha då körde jag på igen idag då ja, och jag kom på en grej idag. Att den killen som jag såg på internet spela denna låt spelade inte den rätt. Han spelade i sin takt inte som låten är, så vi får se hur jag gör med det sedan. Men jag la trummor idag och en rad text, ja det betyder att jag la en rad med piano. Jag klarar inte av att lägga allt på en gång så jag skall lägga in lite och lite. Men hann inte med det idag bara en rad innan jag fick ge upp. Men det tar jag igen till måndag.

Så över till lotto jag fick inget mail igår, och inte heller nått mail idag så jag vet i fan vad det är som har hänt men jag skall upp och kolla idag på deras hemsida så får jag svar. Om det nu inte har kommit i mailen vill säga. Men det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: