söndag 27 juni 2010

Söndag 27/6-2010 20:17

DAG: Japp vi börjar med natt igen men inte inatt utan natten mellan fredag och lördag. Ja sov inte mycket mellan dessa dagar ett par timmar nått sådant. Lite bättre tills idag, så lite sömn fick jag ändå. Har ätit gott och druckit gott fick en Jansson paj den var god den med. Så det var nog allt för dessa dagar, men jag åkte hem till tre tiden. Bytte vagn till sexan vid Liseberg sedan rätt hem. Drog ut med en gång till ICA för att handla lite sedan hem igen. Kollade på mina serier fram tills jag skulle få i mig lunchen. Men jag hann inte se alla så skall se igen till tisdag, denna dag skall jag också klippa mig och ringa ett par samtal. Så efter detta så köpte jag lite grejor till musikdatorn, gick på 277 och jag tror inte det var mer än loopar. Jag såg inte så noga jag var rätt sen så jag drog bara in den och stängde sedan datorn. Så jag vet inte riktigt vad det är jag köpt idag, men det var inte så dyrt så det är lugnt om det inte var exakt rätt. Så mer? Nä inte idag känner mig rätt trött idag, men vi får hoppas jag sover inatt bra så är det lugnt. Till träningen så hoppa jag att jag sover bra, skall kolla vad jag köpte imonn när jag kör igång igen med detta. Mer? Jo jag kanske har vunnit igår men de ringde inte så det är inte så stor chans. Men ett par tusen skulle vara gott det med, vi får se hur det går tills imonn. Kan hoppas på ett par tusen skulle sitta gott det. Så nu är jag klar för idag kommer igen tills imonn med mera.

TRÄNING: Japp då kör jag imonn igen, och den smärtan jag hade i ryggen gick bort över helgen. Så bara bra sömn så skall det nog gå bra.

NOVELL: Ja skall gå på novellen igen till lördag tänkte jag, hoppas då att jag sover gott dagen innan. Jo jag skall ringa till dem på tisdag då jag ändå skall ut och klippa mig, så får vi se vad de säger om det. Eftersom det har gått fem månader nu så tror jag att det är bäst att höra av sig. Vi får se vad de säger då…

ROMAN: Ja till onsdag skall jag då köra igen på denna punkt. Då bör jag sova bra iallafall till den dan.

MUSIK: Japp köpte lite vts instrument idag men fan vet vad jag fick. Det var nog mest loopar om jag inte såg fel. Men jag skall kolla upp detta tills imonn och spela in ett eller två spår till hemsidan. Så vi får se tills imonn vad jag köpte.

Japp då hoppas vi på vinst tills idag och så ses vi igen tills imonn. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: