tisdag 8 juni 2010

Tisdag 8/6-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, kass sådan inatt somnade inte förrän till två tiden, trodde jag att jag gjorde. Men så var det nog inte för när jag vaknade till elva tiden så var jag rejält seg. Kom upp till halv tolv och fick i mig frukosten, sedan skulle jag gå igång med romanen men det tog ända till halv ett innan jag gick igång. Sedan till ett så var jag klar för idag gjorde sedan ingenting på hela dan idag. En kass dag idag men då blir det efter kass natt. Så kollade lite på webprogrammet idag och finslipade lite detaljer. Så det skall nog vara klart för att köra igång när jag väl har läst boken. Jo jag uppdaterade drivrutiner till min webkamera idag med. Mer? Jo igår skulle jag lägga upp på blogger men det ville den inte, det var ett server fel så jag fick lägga upp för hand och då glömde jag att lägga till datum på det inlägget. Men jag skall se om jag inte kan fixa det idag. Och så uppdaterade jag mitt målarprogram med såg idag, har inte varit där uppe på deras hemsida på länge, att de har gett ut ett nytt program som heter pro för 800 spänn nått sånt. Så mer var det inte idag kass dag men hoppas på bättre natt inatt så får vi se vad som händer imonn. Mini blogg idag med tror jag visst.

TRÄNING: Japp har smort in idag två gånger så jag hoppas att det släpper tills torsdag. Om inte så hoppar jag rodden det är där jag fick ont. Men jag tror det släpper till dess, vi får se.

NOVELL: Nä inte idag heller…

ROMAN: Ja idag körde jag bara en sida men jag var tröttare än jag trodde idag. Så jag får köra igen till fredag så hoppas jag att jag sover bättre till den dan. Men det är ju träning dagen innan så, men vi får se.

MUSIK: Ja vi får se vad min lille kompis säger imonn men fan vet om det är rätt ackord jag spelar. Men jag tror jag skall lägga in trummor så jag har nått att gå på. Men det är ett tag sedan jag spelade trummor och jag skall hålla 15 takter. Har alltid haft svårt att räkna många takter, så som jag minns det så räknar man (1 å 2 å 3 å 4) (2 å 2 å 3 å 4) och så vidare men det blir jobbigt när man kommer upp till elva å 2 å 3 å 4 för det tar längre tid att säga elva än ett. Men men vi får se hur det går med det till torsdag.

Japp jag har räknat att jag får göra av med 100 spänn i veckan fram tills den 25è så skall pengarna räcka. Vi får se hur det går med det. Men för nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: