lördag 19 juni 2010

Lördag 19/6-2010 20:09

DAG: Jaha lite sen idag då ja, fastnade framför teven skulle lägga in en inspelning och så satt jag kvar efter det. Men vi börjar med natten som vanligt, kass natt vaknade varje timme fram till fyra, sedan till fem så drog jag på mig lurarna, hade dessa på fram till sju, och till åtta så somnade jag fram till elva, men kom inte ur sängen förrän till tolv tiden. (det måste vara rekord i lång mening det eller?) Så fick i mig frukosten och sedan till ett tiden gick jag igång med novellen. Var klar till två tiden då jag drog i mig en mjukis och sedan startade jag med middagen. Hade idag benfri kotlett med ris, men när jag la in detta i frysen så delade jag inte på dem utan frös dem fyra och fyra. Så det blir samma sak imonn då men jag tror jag tar pommes imonn. Kollade på mina serier idag med men eftersom jag inte stretchade idag så var jag klar tidigt. Missade smallville igår med för att tv6 hade kört två avsnitt med en annan serie. Så jo jag hade botten napp på aftonbladet igår bara 4 besökare igår har inte haft så lite, jo kanske en gång hade jag 3 men det var ett bra tag sedan. Så mer? Jo jag tog lite knäcke idag runt sex tiden normalt så äter jag inte mer på lördagar. Men ingen stretch idag så  jag tog ändå lite. Jag var illa hungrig inatt när jag vaknade men låg kvar så tillslut så somnade jag ändå. Så en rätt kass dag idag men fick ändå lite gjort så inte hel kass. Jag laddade in nya wordpress idag nummer 3.0 har kommit. Ja mer? imonn är det webprogram som gäller då och lite dammsugning med innan dess. Får då bara hoppas att jag sover lite bättre inatt.

TRÄNING: Japp har lite ont i nacken med det är mer ner i ryggen nu. Jag hade inte alls ont när jag vaknade idag, så bytet av kudde var bra. Så får vi se hur lång tid det tar innan jag får bort det helt. Men skall smörja imonn med så hoppas jag att det försvinner. Så jag är okey till måndag för att köra igen.

NOVELL: Jaha körde en runda idag och fick lägga till lite idag så lite bättre är det men det är mycket att göra på den fram tills den siste augusti. Så det hade gått bättre om jag bara hade sovit lite mer inatt. Men jag hoppas att det kommer bättre sömn med tiden framåt. Så får vi se om det kommer ett brev till måndag då…

ROMAN: Ja tror jag skall köra novellen till lördagar så kör jag romanen andra dagarna. Brukar sova rätt bra till lördag så vi får se. Om allt går som det skall så kör jag igen till tisdag då.

MUSIK: Nej inget idag heller men till måndag så skall jag se vad jag kan göra.

Jadå är det lördag och vi hoppas väl allihop att jag kammar hem storkovan idag, ja just det, tummarna tack. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: