onsdag 1 september 2010

Onsdag 1/9-2010 20:02

DAG: Jaha ny månad med men natt till att börja med. Somnade igår inte som jag ville utan tog på lurarna till elva tiden. Låg sedan med dessa på fram till ett tiden, men efter detta så sov jag fram till tio sedan halv elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med romanen men jag gick till datorn för att kolla en grej. Och då hade datorn gjort en avstängning så jag fick vänta på att den skulle start igen. När den väl startade så var det fel på virusprogrammet så  jag försökte fixa detta men det gick inte. Tillslut så fick jag ringa till supporten och fick då hjälp, trodde jag iallafall. Men bara ett par minuter senare så blev det fel igen. Och när jag ringde då så skulle jag ringa igen efter en timme igen. Det var realtidskyddet som inte gick igång men det berodde på att den inte kunde uppdatera. Så jag körde en manuell uppdatering och då fungerade det igen. Klockan var då redan halv två så jag la ner romanen idag. Och så drog jag ut och köpte lite från ICA istället. Med andra ord hela dagen gick åt skogen idag, fick inte nått gjort idag alls. Skall ta och maila dem idag och se om jag skall ta och uppgradera redan nu för nu har de 50% lägre pris. Men jag skall dra ett mail till dem så får jag veta imonn kväll om jag skall uppdatera redan nu. Då sparar jag över 300 spänn så kommer jag undan lite billigare än jag hade tänkt mig. Så mer? Jo jag kom hem från ICA och jag tog en mjukis innan jag drog dit så jag gick igång med middagen med en gång. Så idag var det kotletter med pasta är inte så mättande men rätt gott ändå. Kollade på min serie. Jo jag glömde det innan jag ringde till comhem också och la på filmen igen. Man jag får ändå betala 219 inte som jag trodde 189 det bli lite dyrare än innan men bara 30 bagare så det är lugnt. Och så kan jag då stänga av det när jag vill med. Så efter jag sett min serie så tog jag det lugnt ett tag fram tills det var dags att äta lunch. Kollade på x-men idag på film kanalen men den har jag sett innan, så jag såg inte klar den. Så mer? Jo jag la in en film och en ny serie som jag tänkte jag skulle följa. True blood eller nått sånt heter den med Skarskård minns inte vad han heter i förnamn nu. Så tänkte jag skulle följa med i house med men den har inte böjrat ännu. Eftersom jag nu har kvar filmkanalerna med, sedan kommer hero med som jag kanske följer med efter som jag har dem kvar så. Så mer? Lotto idag ja, kom jag på nu just och så har jag glömt att twittra idag med men gör det nu. Strax tillbaks…Så nu är jag här igen. Skulle bara lägga till att det inte var en bra dag idag, men sådana dagar kommer med imonn blir det nog strålande, eller hur?

TRÄNING: Japp träning imonn då sover jag någorlunda så skall det nog gå bra med. Skall köra en vecka till på denna tyngd sedan skall jag gå upp. Jag har kört nu 15 veckor på samma tyngd men skall inte höja allt skall ligga kvar på ett par. Så får vi se om jag får mer styrka med tiden. Körde händerna idag tänkte jag skulle köra varje dag det är inte så jobbit ändå. Jag kan med nöd och näppe hänga i en hand just nu men det skall nog blir bättre hoppas jag efter ett tag. Så får vi se när jag ökar på gör nu 12 sedan skall jag gå upp till 15 sedan 20 men det kommer ta sin lilla tid för det är tungt för vänstern.

NOVELL: Nä inte idag heller skall dock kolla hur många bidrag det har kommit in. Han burkar skriva det i sin blogg, ja eller vad det nu heter han kör. Så imonn skall jag meddela detta om det kommit upp.

ROMAN: Jaha hela dan gick åt skogen idag men det tar jag igen till fredag på denna punkt.

MUSIK: Jadå skall vi se vad vi får gjort tills imonn då. Får nog gå in i mixern och pilla lite för jag hör inte längre pianot och det är där melodin ligger. Men vi får se tror jag måste nog ta annan bas med om den inte går att sänka lite så kanske det är lugnt. Satt mig vid trummorna idag när ändå dagen hade gått åt pipan. Tror jag har kommit på hur jag skall köra i breaket.

Japp tummarna tack så kan jag kamma hem lite stålar idag. Så mer? Nä inte mer än Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: