torsdag 16 september 2010

Torsdag 16/9-2010 21:44

DAG: Japp rätt på natt igen då ja, somnade rätt bra men vaknade igen till sex tiden då jag var uppe på toan. Sedan sov jag till tio tiden men låg klar till halv elva innan jag gick upp. Sedan slog jag på musikdatorn och så fick jag i mig frukosten. Efter denna så drog jag igång med musiken, körde denna fram till ett då det var lunch. Sedan igen efter lunch fram till tjugo över tre, då la jag ner för dagen med detta. Sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Jag tränade och så kom jag hem och stretch på det sedan middag. Kollade på famely guy när jag åt. Och det var lite gott idag med wok. Jo jag skulle ju ut och köpa kött men när jag kom till butiken så var allt kött slut. Ja strimlat alltså både gris och nöt, så jag fick ta kyckling igen. Så mer. Nä inget mer idag kort blogg igen men jag har lite till längre ner.

TRÄNING: Japp det gick riktigt bra idag trotts att jag hade höjt. Men som vanligt på torsdag var jag tio minuter sen. Då återstår det att se hur det går till nästa vecka då.

NOVELL: Nä inget här idag…

ROMAN: Jaha tanken är att jag skall köra imonn då men jag måste in till stan med så måste dra vid två tiden. Men om sömnen är bra skall det nog med gå, vi får se tills imonn.

MUSIK: Jaha idag körde jag på fram till ett först då, och jag hann med att lägga på nya trummor på allt idag. Sedan efter två tiden då lunchen var slut så körde jag lite pålägg. La till lite ljud här och där och det lät faktiskt bättre efter det. Detta är något man lär sig med tiden att göra men det gick bra idag. Dock måste jag fixa till lite på en del av låten. Jag vet inte vad det är som gör att det låter lite kasst men jag kan ta bort en grej i taget så vet jag vad det är. Så sedan efter detta så är det sång som gäller för mig. Tänkte jag skulle köra vers tills jag kan sjunga den, tar väl tre år eller nått sånt, så får vi se hur det blir sedan. Om det nu alls blir sång det vet jag inte ännu, men nått blir det men vi får se vad. Det lät iallafall bättre när jag la på ljuden, men som jag sa så är det något i sista grejen som inte låter bra. Vi får se om jag kan fixa det till måndag då, men jag tror det är gitarren som inte är exakt i takt. Jag spelar den i en otakt men den skall gå ihop med takten men är det en hundradel fel så hör det med en gång. Vi får se till måndag.

Och nä jag vann inget på lotto heller igår, men till lördag då smäller det till. Eller hur? Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: