onsdag 8 september 2010

Onsdag 8/9-2010 20:05

DAG: Jaha som vanligt natt då ja, inte som jag ville inatt men somnade ändå till ett tiden så det var rätt bra. Men jag sov sedan inte så bra under natten, vaknade ett antal gånger så sömnen blev inte så bra. Så kom upp ur sängen till halv elva tiden, vaknade till tio. Fick i mig frukosten men var rätt seg idag så det tog tid innan jag kom igång med romanen. Men till halv tolv tiden gick jag igång och till två tiden var jag klar. Så efter detta så drog jag till ICA för att handla lite. Tog också ut 300 för virusskydd till mobilen kollade idag och de har sänkt det till 300 för två år nu. Innan kostade det för ett år, så jag la undan detta tills december. Jo så uppgraderade jag till nya McAfee med idag det gjorde jag innan jag gick igång med romanen. Jag fick ett mail och det stod att man inte längre behöver avinstallera det gamla man köper bara ny licens. Så det tog fem minuter att få in det så jag gjorde det samma på XP:n och så var det klart. Jag har sagt detta innan till dem att det skulle vara lättare om man bara laddade in ny licens. Och nu var det bara så, innan fick man avinstallera det gamla och sedan in med det nya. Plus att man fick vänta på att det nya skulle komma upp på sidan med det tog ett par veckor innan det gjorde detta. Och så kom jag undan med 300 stället för 800 nästan. Så mer? Jo så la jag också undan till zip programmet med 300 tror jag att det går på. Men de skulle maila mig men ännu har jag inte fått nått från dem. Så laddade jag hem McAfee anti theft kassavalv, ett gratis program som jag fick från dem. Kommer troligen inte använda det men det ryms på disken så det är lugnt. Så sedan när jag kom hem, jo innan skulle jag också säga att jag tog en mjukis innan jag drog till ICA. Jo när jag kom hem ja, jag drog igång med middagen med en gång. Hade idag fiskpinnar med potatis och min speciella sås till detta. Lika gott varje gång, så även idag. Kollade på min serie idag men när jag åt. Och så pillade jag lite med musikdatorn med idag. Men en halv kass dag idag för att jag vaknade så många gånger under natten. Men lite fick jag ändå gjort idag, och nytt skydd och billigt på mobil skyddet med, så rätt bra dag ändå, men lite halv kass ändå. (hur skall du ha det halv kass eller rätt bra?) Ja som jag sa en halv kass bra dag idag, eller nått sånt. Idag skall jag också vinna på lotto med så tummarna tack så skall jag nog kunna kamma hem lite stålar ändå.

TRÄNING: Jaha körde bara en lite ryggstretch idag men imonn så skall det smälla till igen. Hoppas som vanligt på bra sömn så skall vi nog klara av den dagen med.

NOVELL: Ja inget här idag kanske kommer nått imonn vi får se…

ROMAN: Ja jag kom igång sent idag och jag hade inte nog med idéer att köra klar idag så jag får ta igen det till lördag om jag då sover någorlunda. Men lite fick jag gjort ändå, sedan skall jag limma ihop alla historier med, ja de går lite omlott så lite limmande är det. Och inte i rätt tids period heller så det gäller att få till dem rätt sedan när jag väl är klar. Men det skall nog gå det med hoppas jag.

MUSIK: Ja har kört lite idag efter romanen jag lyssnade på det och igen så gick det inte i takt. Men till mitt försvar så hade jag inte trummor på det när jag spelade in det heller. Så jag får göra om imonn som start sedan får vi se vad som händer. Ni får veta mer imonn.

Japp det är dags att se hur mycket jag fått i bingen idag då. Tummarna tack. Så säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: