tisdag 14 september 2010

Tisdag 14/9-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre tiden inatt men sov sedan rätt bra under natten men till sex tiden så vaknade jag. Efter det så hade jag svårt för att somna igen, men lite sov jag och till elva så gick jag upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Klockan var då närmare tolv när jag kom igång, körde sedan fram till två tiden eller strax innan. Så sedan så stack jag till ICA för att handla lite. Tömde sopbingen och lite till på vägen till ICA med. Men jag lyckades slippa regnet iallafall, kom hem och satte igång med middagen. Jo innan jag stack till ICA så drog  jag i mig en mjukis. Så kom då hem och jag har haft lite små flugor hemma trodde att det var en men det var massor. Jag fick slänga löken det var där de höll till så jag slängde den och tjugo tretti kom då lös när jag slängde den. Så efter jag hade ätit middag och lunch så har jag gått och eliminerat dem en efter en. Hoppas jag fick alla idag men tror det, fan flugor kan komma från lök vet jag ej med så var det. Så sedan så drog jag i mig middagen idag hade jag kotletter med klyftpotatis men det var bara stora potatisar kvar i påsen så det var inte så gott idag. Så kollade på min serie idag när jag åt och sedan så spanade jag lite på Matrix. Brukar bli den när jag inte har annat att se, så även när jag åt lunch. Så mer? Jo jag ändrade lite på hemsidan med idag la till lite för det var söndag och då kom det till så jag la till det i söndags men glömde rättat till på andra sidor sedan med. Men det gjorde jag idag. Så mer? Jo jag la också till att jag har uppdaterat virusskyddet till 2011 på sidan. Jo så fick jag svar från mobil skyddet med men jag tror inte jag kan köpa det för 300 som jag trodde utan det blir nog att köpa för 600 när det väl är dags men då har jag sparat 300 redan så det skall nog gå det med. Lite dyrare än jag trodde men jag köper 2 år sedan så kan jag spara ihop pengar till det på lite längre sikt. Så mer? Nä lite halv kass sömn inatt men ändå en rätt bra dag på det hela taget.

TRÄNING: Japp en liten ryggstretch idag bara och känner inte av nått sedan höjningen igår. Så vi hoppas som vanligt på bra sömn till torsdag.

NOVELL: Nä inget här idag heller…

ROMAN: Japp idag kom jag till skott, vilket jag hoppas att jag gör även imonn, körde igår på första bortfallet av karaktärer idag. Men jag hann inte fram till det innan det var dags att dra till ICA. Men den religiösa har ju gått samman med antikrist, som nu mera är gud, i hennes värld. Och de skall tillsammans knuffa i den feta Saga, hon lär ut biologi, ner i den svarta geggan. Hon, ja den religiösa, för att gud har sagt till henne att hon skall rädda sin man från döden. Men just bakom dem smyger Veronica just uppvaknad ur en konstig dröm. Hu så spännande hoppas jag.

MUSIK: Japp skall då lägga till trummor till torsdag så får vi sedan se om jag byter ut pianot till gitarr eller inte. Men jag tror jag kör på piano ändå, så får vi se hur det blir då en dag. Om det nu blir nått alls en dag vill säga.

Onsdag imonn så tummarna för mig då tack så jag kan köpa min nya lägenhet till onsdag. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: