fredag 10 september 2010

Fredag 10/9-2010 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår inte. Till fyra tiden så lyckades jag tillslut somna in. Sedan sov jag till sju tiden då jag var uppe på toan. Och sedan till halv tolv då jag gick upp, men idag hann jag inte med frukosten innan tvätten. Och ja jag hade tvätt idag så det blev inte mer gjort idag än detta, sa annat igår men kom inte ihåg då. Så till tolv så drog jag ner och slängde in den och så upp och åt frukosten. Sedan till tjugo i ett så drog jag ner och hängde upp den samma. Efter detta så la jag mig en tio minuter och så drog jag till fängelset utan att passera GÅ. Jag var där och röstade idag, efter detta så drog jag till ICA. Ja jag hade tänkt mig att köpa på vägen hem men jag tog fel på håll och missade butiken. Skulle gått uppåt men gick neråt hem igen så jag fick gå ända till ICA på torget och handla. Sedan när jag kom hem så satte jag igång med webprogrammet. Körde på med detta fram till tre tiden. Så tror jag har gjort det jobbiga nu så ett par dagar med jobb så skall jag nog kunna lägga upp den. Men det tar en vecka mellan dessa dagarna för jag kör bara på söndagar ju. Men snart så skall det vara klart ändå hoppas jag. Så hämtade jag upp det vid kvar i fyra tiden, ja tvätten alltså. Sedan så drog jag igång med middagen, hade idag köttullar med pommes. Men jag hade väldigt mycket pommes och väldigt mycket med salt, det var gott men jag blev väldigt mätt och törstig. Kommer få gå upp hela natten nu bara för det, och kass sömn kommer det bli med. Så kan det gå. Kollade på mina serier idag ett par till antal för jag tränade igår. Sedan har jag en film med som jag inte hann med att se idag. Skall se den imonn efter stretchen, då har jag en till serie att se la på en till igår ändå. Tänkte skita i den men la på ändå, jo jag såg true blood idag. Skall jag vara helt ärlig så är den inte mycket att ha, halv taskig om jag får tycka. Men jag skall se lite till så jag kommer in i den lite till just nu fattar jag inte mycket av det som händer men med tiden så kanske det kommer. Men den är så där. Ja eftersom jag inte sett innan så har jag inget att gå på. Tror den har gått innan en säsong om jag inte har helt fel. Så efter detta så drog jag ett twitter och sedan gjorde jag inte nått fram till nu. Nä det var fel jag drog ett mail till f-secure om mobilskyddet. Det finns två priser på sidan ett om man uppgraderar licensen då kostar det 599 och om jag inte gör det utan köper det på en annan sida så kostar det 299 samma sak. Så jag drog ett mail om detta det går också att köpa via mobilen men får man då filen om mobilen rasar? Vi får se vad det säger. Jo så fick jag svar från McAfee med det var något fel på deras server som jag trodde. Det skall komma en uppdatering som fixar detta en dag, dock vet jag ej när det kommer men det kommer. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har lust att titta in då.

TRÄNING: Jaha idag var det bara lite ryggstretch men till måndag så skall jag höja på nästan allt får se hur det går då.

NOVELL: Nä inget här idag heller…

ROMAN: Jahapp då skall jag rätta till det felet jag gjorde igår då jag trodde att jag skulle skriva idag. Jag hade tvätten idag och inget alls blev skrivet idag, men imonn så om jag då sover nått idag vill säga.

MUSIK: Japp som jag sa så blir det till att göra om allt igen. Kan då hoppas att jag kommer ihåg vilka ackord jag tog med. Pianot är lugnt med gitarr och sedan bas med, vi hoppas på det bästa.

Ja lördag imonn och lotto så jag vill ha många tummar imonn tack. För jag känner på mig att det smäller till imonn. Jag säger Tjingeling! .D :P :D

Inga kommentarer: