fredag 17 september 2010

Fredag 17/9-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, tog på mig lurarna med en gång som jag brukar göra och låg med dessa på fram till tre tiden. Somnade sedan och sov fram till sex tiden då jag var uppe på toan. Sedan somnade jag om och sov fram till tio tiden då jag slog upp ögonen igen. Kom ur sängen till halv elva tiden, fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde från tolv till två tiden idag, sedan drog jag ut på stan. Ja jag tog mig upp på avenyn och sedan till Smyrnakyrkan, nä det var inte dit jag ville, men butiken låg just intill. Jag köpte ett par läder hand remmar låg på 99 bagare sedan tog jag vagnen igen vid Valand och åkte hem i regnet. Så och så glömde jag handla på vägen hem med så jag måste iväg imonn innan morsan och farsan kommer. Skulle gått med en gång med då hade jag blivit så sen så jag sket i det idag. Jo sedan när jag kom hem så fick jag en ide om hur jag skulle fixa hemsidan. Jag gjorde fel förra gången och kom idag på ett sätt att fixa till det. Så jag gjorde det när jag kom hem, så nu ligger jag inte så kasst till längre skall nog hinna klart tills söndag hoppas jag. Får vi se när jag kan lägga upp den sedan, men förhoppningsvis någon gång till nästa vecka. Så mer? Jo jag körde virusskannern idag och jag hade inget virus alls idag heller. Och backup programmet fungera inte ännu, det kör med det kan inte backa upp något. Så mer då? Jo så när jag kom hem så satte jag igång med middagen. Just det jag tog en mjukis innan jag drog till ICA. Körde kotletter med pommes idag, det var väl så där idag. Har nog ätit det lite för ofta nu ett tag, men det gick ner. Kollade på mina serier idag med, den här true blood (ja vet inte exakt hur det stavas men nått sånt) har blivit lite bättre när man kommer in i den lite till. Men vi får se om jag fortsätter med den sedan. Så sedan har jag också två filmer som jag skulle ha sett imonn om jag inte hade fyllt år. Men till kvällen kanske jag kan se en och sedan till middagen imonn hoppas jag att jag hinner med den andra. Mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inte någon träningsvärk ännu iallafall så det känns bra just nu. Men jag brukar få lite i magen men inte ännu iallafall. Vi får se hur det går tills imonn när jag skall köra storstretchen efter middagen.

NOVELL: Nepp inget idag heller…

ROMAN: Ja fick börja dagen med att göra om lite i texten idag. Fick ändra lite för jag kom på lite till idag och då passade det inte in med det jag hade skrivit. Men det var lätt att ändra ändå så. Första offret har tagits i skolan, nu har den svarta varelsen bara två till att ta så kan den ta alla sedan. Och religionstanten blev bränd tillsammans med den feta damen, sedan fick Veronica sätta livet till för att rädda den feta.

MUSIK: Ja skall se om jag kan få till det sista på låten. Dock har jag gjort lite fel, men det går ju att pilla till sedan, jag kör vers refräng vers refräng och så mera. Det är lite kasst att köra samma samma. Men jag kan nog fixa till det med efteråt. Vi får se till måndag.

Japp imonn är jag ett år äldre och riktigt gammal gubbe. Vi hörs igen imonn, nu säger jag Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: