torsdag 9 september 2010

Torsdag 9/9-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår. Och sov sedan rätt bra under natten fram till tio tiden då jag var uppe på toan. Men jag lyckades inte somna om mer än tio minuter  eller nått sånt efter detta. Så jag kom ur sängen till halv elva tiden. Fick i mig frukosten men innan detta så slog jag igång musikdatorn. Så efter denna frukost så satte jag igång med musiken med en gång. Höll på med detta fram till ett då jag åt lunch och sedan igen fram till tre tiden. Efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på detta. Idag smakade maten lite bättre än i måndags. Jo jag har köpt ny träningsmat med skall köra kyckling igen men till nästnästa vecka skall jag köra griskött. Jag skall gå över till wok och ris, blir då till nästa vecka kyckling med szechuan som sedan blir griskött med szechuan till näst nästa vecka. Skall göra till lördag som vanligt så får vi se hur det smakar då. Japp kollade på famely guy idag när jag åt. Mer? Jo jag vann 22 spänn igår på lotto, jag köpte en ny bil och en säng och en banan och en lite buss och en glass och massor med annat med. Ja egentligen så köpte jag två tia lotter och vann, inget alls. Så mer? Nä är som vanligt inte så mycket att säga på träningsdagar men det kommer lite mer på musik sedan. Jo jag upptäckte idag att backup programmet i McAfee inte fungerar som det skall skall ta och dånga ett mail till dem idag om det.

TRÄNING: Ja det gick bra att träna idag och jag skrev upp nya vikterna och så skall jag köra till fredag, om jag hinner, men nya schemat så jag har det klart till måndag. Då blir det höjning hur det nu skall gå, problemet är att det inte känns som jag blivit starkare. Men vi får se hur det går till måndag om jag orkar med det.

NOVELL: Nä inte att rapportera idag…

ROMAN: Japp så skall jag gå på igen tills imonn då ja. Vi hoppas på bra sömn eller hur?

MUSIK: Jadå när jag körde igång idag så tänkte jag att det blir snart sång för mig men när dagen var till ända så blev det något helt annat. Jag stängde av metronomen och körde utan då ändrade jag tempot på det till 96 bpm från 90 bpm som jag hade ställt in det på. Och det går inte att göra så allt kom fel, jag sa att jag inte fick det tight och det är inte så konstigt när jag kör komp i 96 och takter i 90. Jag lyssnade på ett ställe där jag satte igång versen mitt i en takt. Och jag tänkte va fan nu då, men nu vet jag vad det är. Och det betyder att jag måste göra om allt igen radera allt och göra om igen, suck. Men man lär sig av sina misstag, förhoppningsvis så blir det bättre denna gången. Men det är jobbit för om man gör en låt och så upptäcker man att den går lite för långsmat så måste man göra om allt igen. Ja ja nu har jag att göra på måndag igen då och så tar det ett tag till innan jag kan lägga upp den. Ja om jag lägger upp den alls vill säga det beror på hur den blir när den är klar. Om jag kan med då.

Jaha inget mer att säga idag bara Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: