måndag 20 september 2010

Måndag 20/9-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte riktigt som jag ville igår kväll. Klockan var nog lite över tolv innan jag lyckades somna. Sedan sov jag bara fram till sex tiden då jag var uppe på toan. Så efter detta så somnade jag igen fram till nio tiden, men jag lyckades igen att somna om sedan. Sista gången var till tio tiden då jag inte kunde somna om igen. Kom ur sängen till elva tiden idag, fick i mig frukosten efter att jag startade musikdatorn. Så efter frukosten så drog jag igång med musiken, körde på med detta fram till tre tiden då la jag ner för dagen. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade och sedan hem igen stretch och så middag. Kollade på famely guy idag när jag åt och sedan lite på två och en halv man eller vad den nu heter. Så det var min dag idag det, nä inte riktigt jag gjorde lite till idag med. Jag pillade lite med hemsidan som jag skall uppdatera till söndag. Den är lite för vit för mig så jag skall lägga på lite mer struktur och jag pillade med detta idag för att jag inte kan det programmet så är det pillande med det. Men jag kom på hur jag skulle göra idag och sedan kan jag lägga om sidan hur jag vill sedan. Då är det bara frågan hur lång tid det tar innan den nya hemsidan kommer upp på Google. Det kan nog ta sin lilla tid det söker jag nu så finns inget alls. Men förhoppningsvis så kan man söka på den rätta adressen inte på enskilda sidor så finns allt ju. För söker man på noveller så finns inte sidan på Google, men om man då tar bort noveller i slutet så finns ju www.henrikporali.se men det kommer ta ett bra tag innan de nya sidorna kommer upp.

TRÄNING: Japp gick bra idag med lite tyngre var det men det gick bra idag med. Dock hade jag glömt lappen idag så jag fick köra utan den idag, men jag kom ihåg allt så det var lugnt.

NOVELL: Nä inget idag heller…

ROMAN: Japp då skall jag köra imonn då ja, om jag får nog med sömn vill säga. Vi hoppas på detta och så skall jag skapa ett mästerverk ja eller ett mästervärk kanske.

MUSIK: Jaha då jag lyssnade idag noga igenom det hela och det finns inte nått fel med det. Det är okey, inte bra, men okey, så nu återstår det bara att få till sången. Detta kommer ta många veckor att öva in om ens då, men jag skall sjunga och sjunga och förhoppningsvis så blir det något av det tillslut. Men fan vet om jag inte måste lägga om refrängen det går ner och ner och ner och ner i tonläge. Men vi får se om det blir nått av det tillslut. Den som lever får se.

Och nej jag vann inget på lotto igår men till denna vecka så kommer det smälla till, eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: