tisdag 21 september 2010

Tisdag 21/9-2010 20:02

DAG: Japp skall börja dagen med att säga att en enda person mailade mig. Så min “Tävling” är en hit, men denna person fick ett konto och jag hoppas att hon, för jag tror det var en tjej, blir nöjd med det. Jag är inte farlig gubbe jag är rätt snäll men ganska ful gubbstruts. Men jag skall erkänna att jag inte trodde nån skulle maila så det gick bättre än jag trodde. Så till dagen då. Somnade inte som jag ville igår låg till tre tiden innan jag la mig ner för dagen men somnade inte förrän till fyra tiden. Sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan sedan vaknade jag igen till halv tolv. Kom upp ur sängen till kvar i tolv idag seg som fan var jag med. Men jag gick i mig frukosten och sedan så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag drog till ICA för att handla lite. Efter detta så fick jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Körde karréer med pommes idag, såg på min serie när jag åt och sedan resten på Harry Potter. Sedan när jag åt lunch så såg jag på museumet II tror jag det var rätt kass sådan med inte det mista roligt alls. Så mer? Jo jag sa igår, för jag trodde jag hade rätt ord, att jag skulle lägga lite textur på hemsidan men det heter inte så. Textur är lite av varje men en av dessa är gatubeläggning, så nä det var inte rätt ord det, det skall vara. Struktur som jag menade skall lägga till detta till fredag då jag tvättar så får vi se om jag hinner få upp det den dagen med. Annars så kommer det upp till söndag igen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med lite till om ni då tittar in.

TRÄNING: Jaha då skall jag köra igen till torsdag då jo jag glömde säga igår att jag glömde göra tränings kycklingen till i fredags så jag fick göra lite kotletter istället. Men till fredag skall jag göra den så att det blir rätt igen. Det var min födslodag som ställde till det förra veckan.

NOVELL: Nej inget idag heller… Kommer nog ta sin lilla tid att få resultaten…

ROMAN: Japp körde på idag lite iallafall, körde in dem i salen igen med gick sedan tillbaks till Adam som hade trängt sig in genom dörren lite innan, gick inte så bra för honom. Ja det är han som är fast mellan de två världarna, och den religiösa damen sparkade honom två gånger. Hon är den enda som kan se honom för hon fick antikrist märke när hon skulle gå in i skolan. Själv har hon blivit bränd av samma antikrist, som hon nu tror är gud.

MUSIK: Ja till torsdag skall jag bara sjunga hela dagen så förhoppningsvis så kan jag lära mig med tiden. Vi får se hur det går med det…

Ja det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: