tisdag 7 september 2010

Tisdag 7/9-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till fyra tiden igår. Men sedan så sov jag fram till halv elva tiden, då jag var uppe på toan en kortis. Men det gick inte att somna om sedan så jag gick upp strax där efter. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen sedan. Körde från halv tolv tiden fram till två så jag fick rätt mycket gjort idag. Sedan så kollade jag lite på virus sidan och det är dags att köpa nu. Så jag skall dra ett mail till dem idag och uppgradera tills imonn tänkte jag. Har ett anbud på halva priset som jag skall ta imonn, efter att jag har skrivit på romanen. Tänkte jag så får jag lite mer pengar med har ju lagt 1000 till detta men om jag får detta anbud så kommer jag undan med 300 då har jag 700 kvar sedan skall jag köpa virusskydd till mobilen med går på 300 till nått sånt då har jag 400 över ändå. Skall lägga de tre hundra hemma så kan jag köpa sedan i december nytt. Såg nu att det gäller till december så, men jag lägger nu när jag har pengar över ändå så är det klart med. Efter detta så drog jag iväg till ICA och handlade lite. Tog ut 500 med så nu har jag 1000 kvar det skall nog räcka det. Är ju inte så länge kvar av månaden nu. Jo jag ringde till facket med och ordnade upp det med så det är okey. Till nästa år igen då måste göra om allt igen då men nu vet jag hur man gör. Så köpte lite på ICA och drog sedan hem, jo innan jag drog så fick jag även i mig en mjukis med. Så kom hem och satte igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes, men jag tog så förbannat mycket pommes idag att jag inte orkade med lunch. Kan inte förstå varför men så blev det ändå. Kollade på filmen idag transformer tvåan tror jag att det var har inte sett ettan men denna såg jag. Den var väl så där men rätt bra effekter ändå men sparade inte den på hårddisken. Så mer. Jo jag kom ihåg att twittra idag men lite sent runt sex tiden blev det idag. Så mer? Jo jag pillade lite med hemsidan idag med kollade upp den igår och hittade då lite fel i den. Så imorse när jag vaknade så trodde jag att jag hade glömt en sidan men så var inte fallet. Har rätt många sidor att hålla reda på nu men de kommer inte i alfabetisk ordning för dessa sidor innehåller siffror. Så jag hittade den just innan jag skulle gå på att göra den igen. Hade inte missat nått när jag väl gjorde det, och det är ju bra för det är jävligt tråkigt att göra dem. Så sedan så såg även filmen när jag skulle ha ätit lunch som jag sa skippade jag den idag. Men uppdrag imonn är att uppgradera skyddet och till efter romanen radera och sedan ladda in nytt. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Japp det gick bra igår och vi hoppas på bra sömn till torsdag med så kommer det gå bra det med. Bara en ryggstretch idag och så printade jag ut nya lappar idag med. För mitt schema till träningen, skall ta en dag kanske till fredag och göra nytt för nästa vecka. Men då skall jag rösta och sedan köra webprogrammet, så vi får se om jag hinner med det då.

NOVELL: Ja inget här idag…

ROMAN: Jaha körde på idag och det gick rätt bra med, var rätt pigg idag när jag vaknade. Så jag körde på ett antal sidor idag och har mer tills imonn med. Tog mig en funderare idag och kom på massor så pass mycket att jag inte hann med att skriva ner allt idag. Men det tar jag igen imonn.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör till torsdag. Skall lägga trummor till breaket och så gitarren fick jag ta bort helt i måndags. Sedan är det problem med att jag inte vet vilka ackord jag skall ta som passar till det andra. Vilket innebär att jag måste göra detta på gehör. Det är inte det lättaste när det inte låter allt för högt när jag spelar. Det är inte lätt att höra då, men jag tror jag får ta och stänga av allt utom pianot så skall det nog gå det med. Vi får se hur det gick till torsdag kväll.

Jadå skall vi väl säga som vi brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: