måndag 6 september 2010

Måndag 6/9-2010 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan fram till sex tiden. Då jag var uppe på toan, sedan lyckades jag somna om igen fram till halv elva tiden. Kom ur sängen till tio i elva och slog igång musikdatorn med en gång jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på musiken. Idag körde jag ända fram till kvart i fyra så jag blev lite sen idag iväg. Men jag drog till träningen och tränade (spännande va tränade på träningen) sedan hem och stretchade och sedan var det middag. Har blivit lite trött på maten kände jag idag, skall se om jag inte kan hitta på nått nytt tills nästa vecka. Så kollade på famely guy när jag åt, men maten smakade inte så gott idag så  jag fick inte i mig allt. Så mer? Jo jag skall ringa imonn till mitt fackförbund om en grej, men jag tror inte jag skall ha detta men vi får se tills imonn. Mer? Jo jag vann inget i lördags heller, men denna veckan så kommer det smälla till. Eller hur? Träningsdagar är inte mycket att rapportera här lite mer längre ner men inte här så jag tror jag säger stopp här och nu. Kommer igen imonn.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag men jag var lite sen idag. Närmare bestämt tio minuter sen, dock så dröjde jag på en övning för jag hade ont i knät. Fan trodde det skulle vara borta nu men inte heller. Kanske måste gå till en läkare ändå med det, men jag tror det bara blir tuppvaccin inte mer. Jag har en gammal skada i det som läkaren så att det skulle växa bort men det gjorde det inte. Men vi får se hur jag gör nu har inte stålar till detta just nu men det går nog inte på mer än 100 så det skall jag nog kunna skrapa fram. Vi får se hur jag gör går det inte bort till nästa vecka så får jag nog gå ändå.

NOVELL: Ja har inget att säga idag på denna punkt så jag säger inget alls här…

ROMAN: Jadå skall köra igen imonn men först skall jag ringa men förhoppningsvis så tar det inte så lång stund. Sedan beror det på hur jag sover inatt med, kass sömn lite skrivet. Men vi hoppas på det bästa.

MUSIK: Jaha då körde på idag och jag fick göra om allt idag. Tog bort basen och sedan så kunde jag höra varför det inte lät så tight. Det gick inte i takt, basen var lite kostig så jag fick inte till det som jag skulle men när jag la på ny bas och nya trummor så fick jag göra om allt sedan. Och så stängde jag av metronomen, det jäveln går inte som en riktig metronom utan med ett pip på sista. Men nu la jag till riktiga trummor så jag kan köra utan detta. Så skall jag lägga nya trummor till breaket med men jag tänkte jag skulle köra innan det och sedan höra takten. Problemet är att jag bara kan spela in korta stycken inte hela på en gång. Så när jag sedan gjorde om versen så fick jag göra om den med. Samma sak på refrängen det gick inte heller ihop. Så det slutade med att jag gjorde om allt idag. Men nu låter det tightare än innan, och det är ju för att det går i takt. Men jag har ändå problem med att få pianot att bli bra. När jag spelar korta stycken så går de sedan inte så bra ihop. Den har fått för sig att den skall hänga tonerna till nästa takt. Och då måste jag kapa detta för hand, och jag spelar inte exakt på takten så det blir inget bra det låter inte bra. Sedan när jag spelat en klart så hänger det över till nästa takt och kapar jag det så låter inget alls sedan. Det stora problemet är att jag inte kan fixa till låten som jag vill det blir alltid nått som inte låter bra. Och jag vet inte hur jag skall fixa till det mer än att spela om och om igen. Jag har helt enkelt inte lärt mig programmet ännu, och där för så låter det inte tight. Jag fick lägga på sång för att jag skulle kunna spela in trummorna, men då gick det inte heller i takt det andra. Det är lätt att spela i takt på trummor men inte med keyboarden, där är det svårt att få det i takt. Sedan vill jag inte spela “vanlig bas” utan lite svårare och då blir det inte i takt. Men jag fick till det tillslut ändå så till torsdag skall jag lägga till lite mer vers och så skall det vara klart för att lägg på sång. Hur det nu skall gå när jag inte kan sjunga…

Jaha ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: