söndag 26 september 2010

Söndag 26/9-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, tog på lurarna igen igår kväll hade de på fram till ett tiden. Sov sedan fram till sex tiden men vaknade ett antal gånger där emellan. Somnade om och sov sedan till tio där efter så blev det ingen mer sömn för mig. Kom ur sängen till halv elva tiden, fick i mig frukosten och sedan så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. Men jag satte mig vid datorn och kollade lite på hemsidan då och såg då att det var lite fel i den som jag rättade till. Så någon gång till ett tiden så drog jag igång med dammsugningen, och mitt under den så kom jag på lite till att lägga på hemsidan. Jag kollade radiokanalerna idag och det var uppdatering till detta som jag då la upp och gjorde idag. Så efter detta så var klockan nästan två när jag var klar med dammsugningen. Efter detta så drog jag till ICA och köpte lite bröd och en påse chips. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och skrev ner köplistan tills tisdag. Och jag hade ju tänkt att se på teven idag men det hann jag inte med. Så jag drog igång middagen till tre tiden, och såg då klart på min serie och sedan på filmen med. Därefter var inte inte länge fram till lunchen, kollade lite på teven då med. Jo jag glömde att jag köpte en grej idag med men mer om detta nedan. Så det var nog allt för idag det, men jag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Japp imonn så kör jag igen då, hoppas som vanligt på bra sömn tills imonn.

NOVELL: Jaha intet här idag heller…

ROMAN: Ja nu dröjer det ända till fredag innan jag kör här igen, som vanligt hoppas vi på bra sömn.

MUSIK: Japp idag när jag slog upp ögonen så tog jag beslut att jag skulle köpa boken idag. Så jag tog mig till hemsidan och kollade där och den låg på denna sidan för 285 istället för 310+119 i frakt så fick jag den för 320 med frakt. Så jag beställde den idag kommer om ett par dagar förhoppningsvis till torsdag. Boken ja det är en sång bok med allt som behövs för att kunna sjunga. Så får vi se vad detta leder till då, förhoppningsvis så lär jag mig att sjunga. Om inte finns det andra alternativ ändå så jag ger inte upp så lätt. Så imonn kommer gå åt att göra lite av varje lite sång men sedan måste jag kolla förstärkaren med. Skall göra ett projekt så jag kan pilla med den.

Japp då är det söndag och jag fick inget samtal igår så det innebär att jag inte vann mycket men kanske lite. Vi håller tummarna och så ses vi igen imonn Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: