torsdag 2 september 2010

Torsdag 2/9-2010 21:46

DAG: Jaha som vanligt så böjar vi med natten, kom i säng till elva tiden och till tolv så somnade jag in. Sov sedan fram till tio tiden innan  jag var uppe på toan. Låg sedan kvar i sängen fram till elva tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och slog på datorn innan jag fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag lös på musiken fram till ett då jag tog lunch. Efter denna då klockan närmade sig två så höll jag på med musiken fram till tre. Gick rätt bra idag. Så efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade, kom hem, stretchade och sedan var det middag. Och spanade lite på teven med men inte mycket att se idag. Så mer? En bra dag idag på det hela taget rätt bra sömn och sedan gick det bra på musiken och på träningen. Och så är det pizza imonn med köpte tre öl som jag skall bälga i mig imonn med. Så hoppas morgondagen blir bra dem med. Va de nått mer nu då? Jo igår när jag körde twitter så startade det inte upp på hemsidan alls. Varför detta vet jag inte men så kom det igen igen. Och idag kom jag ihåg att twittra innan jag bloggade en lite rad blev det. Så nä inte mer idag kommer igen imonn med mera. Kort blogg idag men det brukar bli kort på måndag och torsdagar.

TRÄNING: Japp träningen gick riktigt bra idag och jag tror jag är redo för att höja nu. Men jag kommer inte höja allt vissa saker så är jag rätt tungt och det kommer inte gå att höja dessa. Men på det mesta så kommer jag höja, skall ta och skriva ner det nästa vecka så höjer jag veckan där på. Bra träning idag. Och det gick rätt snabbt med.

NOVELL: Japp kollade just nu att det kom in 116 bidrag detta året mot 101 förra året. Så nu tar det nog en månad så kommer svaret. Återkommer med detta då…

ROMAN: Ja imonn då om allt går som jag vill så skall jag köra igen. Om inte något kommer emellan. Vi hoppas inte på det.

MUSIK: Japp jag gick rakt in i mixern idag och pillade lite med den. Men jag tror ändå att jag tar och byter basen, det är nu en slap bas. Skall ta och lägga en annan bas så får vi se om det gör skillnad. Har idag kört fram till braket med att limma och pilla för att få ihop det. Men det är svårt för jag vet inte vad ljuden gör, jag kan hitta ett ljud som jag gillar men det går sedan inte att lägga in. Men det beror mest på att jag måste mixa det innan jag kan lyssna på det. Men för mycket ljud så blir det inget bra alls, jag försökte lägga på lite av varje idag men inget var bra alls. Så jag bestämde mig för att köra in allt och sedan lägga på sången och kören. Så får jag sedan efter detta lägga in annat om jag kan få nått att passa in. Det stora problemet är att jag när jag lägger in nya ljud så försvinner melodin. Jag la på cello men det gick inte att höra melodin så jag kunde inte sjunga till det. Men om jag lägger in bas musiken och sedan sången och kör så kan jag sedan lägga till det jag vill utan att jag tappar melodin. Så det skall nog kunna bli nått av det ändå, dock inget bra men något som jag kan med att lägga ut. Vi får se hur det går med det till måndag igen då.

Jaha jag vann inte nått igår heller, men det är ju som det brukar vara det. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: