torsdag 23 september 2010

Torsdag 23/9-2010 21:43

DAG: Japp natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov fram till nio tiden då jag var uppe på toan. Sedan la jag mig igen och sov en halvtimme nått sånt fram till halv tio. Efter detta så lyckades jag somna igen fram till tio tiden men då var sömnen slut för idag. Kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten, men jag startade musikdatorn innan. Så efter detta så drog jag igång med musiken körde fram till ett sedan lunch och så fram till tre tiden. Jo jag kan säga att McAfee backup fungerar igen som den skall gick igång igår men fick inte backup på musikdatorn förrän idag. Så efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, kom hem stretchade och så middag. Kollade på famely guy idag när jag åt och sedan lite på roddrik på 6:an men jag spelade in den så jag skall se den en annan dag. Så mer då? Jo jag har nu tre personer som fått spotify en mailade igår med så mycket mer än jag trodde det skulle bli. Så nu har jag “bara” 15 kvar, vill in ha så dånga ett mail till mig på hps65@hotmail.com och lägg med att ni vill ha spotify och eran mailadress. Gärna i mailet då så jag bara kan kopiera det över sedan. Så mer? Nä inget mer idag tror jag visst men jag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja det gick bra men jag tror jag skadade ryggen lite idag med. Men jag skall lägga på gel så hoppas jag att det släpper. Det känns inte mycket men lite så jag gör nått fel när jag lyfter med armarna.

NOVELL: Jaha inget här idag heller…

ROMAN: Ja till lördag så skall jag då köra igen imonn är det tvätt som gäller för lilla mig. Men till lördag då alltså, då ni.

MUSIK: Ja körde på idag och spelade in två inspelningar idag men jag måste ta i som fan för att det skall höras. Ändå har jag allt på max men måste sjunga högt för att det skall höras. Lite högre har jag sjungit idag men inte nog för att det skall höras bra på band. Men vi får se om det blir nått av det tillslut ändå, kanske.

Jo jag skall meddela att jag ändrat alla mina bloggar igår till nytt utseende alltså. Om ni vill se så gå in på: henriks blogg info klicka här tack… högst upp på denna sidan. (OBS ni måste in på www.henrikporali.se/blogg ) Där finns länkar till de andra bloggarna jag har. Kan ni spana in dem med, men det är samma som här, ja text alltså. Nu är det dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: