fredag 3 september 2010

Fredag 3/9-2010 20:06

DAG: Jaha natten gick inte som jag ville somnade inte förrän till fyra tiden inatt. Vaknade sedan till tio tiden och var uppe på toan men kunde sedan inte somna om igen. Så till elva tiden gick jag upp och fick i mig frukosten. Sedan så ringde jag till binero och fixade till min räkning. Den kom igår men på hela års beloppet inte på månad. Men det fixade sig och jag gick sedan igång med romanen. Körde den fram till två tiden och drog då ut och handlade lite på ICA. Kom sedan hem och drog då igång med att hälla i mig en öl, det gick bra. Kan också meddela att jag fick i mig en mjukis innan jag drog till ICA. Så sedan till kvart i fyra tiden så ringde jag ner till pizzerian och köpte en Adana. Det är en kebab pizza som jag inte har ätit på välding länge. Så drog jag sedan iväg och hämtade den samma. Kom hem och satte mig framför teven och började äta. Ja jag hade tre öl med tog en innan sedan två till det var gott men sover jag inatt? Hade fyra serier att se idag, eftersom jag tränade igår. Såg för första gången den nya serien jag spelade in igår. Men den va så där men jag har inte kommit in i den ännu så det kanske tar sin lilla tid detta. Så sedan när jag hade ätit så fortsatte jag att se på teven tills alla programmen var slut. Då hade jag också fått i mig en lunch. Det var väldigt gott med pizza idag ännu godare när det var så läge sedan jag åt det. Skulle ta och vinna lite stålar till lördag för den lägenheten jag spanade in är ännu till salu. Så tummarna tack. En rätt seg dag idag och det tog tid innan jag kom igång med romanen. Men ändå en okey dag på det hela taget då med tanke på pizzan.

TRÄNING: Ja då skall jag gå igenom tyngderna tills nästa vecka och så skriva ner dem så skall jag printa ut nytt schema och fylla i det tills lördag tror jag. Så är det bara att köra sedan. Stor stretch imonn, och träningsmat.

NOVELL: Jaha skall vi se om en månad då om jag kom med eller inte. Tror dock inte detta men blev den lite bättre så är jag nöjd…

ROMAN: Jaha fick lite gjort ändå idag och kom på lite till med när jag satt och skrev. Så en okey dag för mig idag trotts kass natt då.

MUSIK: Japp får se hur det går till måndag då igen. Måste ringa ett samtal måndag när jag vaknar sedan skall jag köra loss igen. Tror jag skall ändra basen i versen bara så den är annorlunda än den i refrängen. Sedan skall jag lägga till breaket så är det nog klart för att lägga till sång till torsdag då. Om allt går som jag vill.

Jo jag har ju lite avstängningar som är lite fel på datorn och jag tror det kan ha med strömmen att göra men jag vet inte. Tänkte jag skulle ringa en dag till HP support och höra om det men vi får se vilken dag det blir. Kanske fredag då jag tvättar men jag måste köra webprogrammet med så vi får se när jag får tid. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: