söndag 5 september 2010

Söndag 5/9-2010 20:10

DAG: Jaha lite sen idag men jag fick telefon just innan jag skulle blogga. Natten då? Jo det gick inte somna igår så jag tog på lurarna till elva tiden. Men till ett tiden så kom jag på att jag inte tagit tabletterna. Sedan tog det till tre tiden innan jag somnade. Sov fram till tio tiden då jag var uppe på toan, men somnade sedan inte igen. Till tolv tiden så kom jag ur sängen, jag var rejält trött idag så jag låg kvar länge innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så satte jag igång att dammsuga. Sedan var nog klockan närmare halv ett då jag gick igång med webprogrammet. Fick rätt mycket gjort idag men fan vad tråkigt det är. Så jag blev klar med radiokanalerna och gick över till det andra så gick det rätt snabbt. För på de andra så gör jag bara artisterna inte låtarna. Varför därför att jag inte kan skriva ner det om jag skall göra detta så måste jag först skriva ner det på papper sedan till datorn. Så jag gör bara artist lista på dem och det går rätt snabbt att göra. Skall nu köra till fredag mellan tvätten så skall jag kunna köra sedan att lägga in allt på sidan sedan till söndag. Efter detta så är det inte så mycket att göra sedan så om ett par veckor så skall jag kunna lägga upp hoppas jag. Men måste lägga till varje vecka söndag till radiokanalerna, så det är uppdaterat. Så efter detta då var klockan halv fyra så drog jag i mig en mjukis och så gick jag igång med middagen. Körde idag karréer med pommes och pepparsås, det är lika gott varje gång det. Så sedan såg lite på film när jag åt och sedan också när jag åt lunch. Japp kan meddela att jag inte fick ett samtal från svenska spel så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta imonn om det blev nått eller inte. Så är det träning och musik imonn får se vad som händer.

TRÄNING: Japp packade väskan idag och hoppas att sömn tabletten tar inatt så jag får sova. Missade stretchen idag men skall se om jag inte kan få till en innan jag går och lägger mig.

NOVELL: Ja nu väntar jag på SKRIVA:s tävling och även till när bra böcker skall svara. Men SKRIVA tar nog till slutet av månaden. Och bb tar till hösten, den börjar väl till september eller är det oktober?

ROMAN: Japp tisdag skall jag köra igen då ja, men vi får se hur det blir efter träning.

MUSIK: Ja vi får se hur det går imonn med basen sedan breaket med men jag har det klart så det är bara att lägga till pianot på det.

Jaha ett par tusen skulle vara gott då skulle jag köpa en keyboard så jag kunde köra utan dator. Ni får veta hur det gick tills imonn efter 21:40 tiden. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: