lördag 4 september 2010

Lördag 4/9-2010 20:09

DAG: Jaha lite sen idag men nu är jag här iallafall. Natt då ja, somnade inte som jag ville igår så jag tog på lurarna till elva tiden. Hade sedan dessa på fram till ett då jag lyckades somna. Så sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan sedan igen fram till tio då sömnen var slut idag idag. Kom upp och fick i mig frukosten sedan så gick jag loss på romanen. Höll på idag fram till halv tre då jag fick i mig en mjukis innan jag började med att laga träningsmaten. Det blev det samma som innan idag med och vi hoppas att det smakar även nu. Men jag har problem att jag äter samma sak för länge sedan kan jag inte äta det på ett år. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Och den slog fyra idag med när den gjorde detta så gick jag loss på storstretchen. Gick lite trögt idag men det brukar det göra på lördagar så. Efter detta så var det dags för lite mat, hade idag pepparbiff med pepparsås. Och det var lika gott idag som annars. Kollade på mina serier med det var fotboll istället för ena igår. Så jag såg bara ena fotboll inte är för mig, lika intressant som att se en deg jäsa. Så sedan kopplade jag in en filmkanal och såg slutet på en film. Vet inte vad den hette med nått om ett lopp dödslopp tror det var nått sånt. Så kom jag ihåg att twittra idag med men då har jag satt mobilen på ringning. Den ringer till 17:10 brukar vara klar med middagen då vi den tiden. Så mer? Jo lotto idag skulle sitta gott med lite pengar om ni bara håller tummarna för mig idag så kommer det smälla till. Lägenheten jag såg har gått men det finns en till som jag kan tänka mig. TUMMARNA TACK! Så nu var det inte mer för idag, ses imonn.

TRÄNING: Japp körde en storstretch idag och den gick rätt trögt idag med. Men det brukar vara lite trögt på lördagar så, inte värre än vanligt.

NOVELL: Jaha vad skall jag säga idag då? Inte mer än detta…

ROMAN: Kom igång rätt sent idag men ändå gick det bra idag kom på ett par stick storys som jag håller på att lägga in. Det kommer gå rätt bra ihop ändå tillslut sedan återstår det att se om jag kan få till det när jag väl skriver ner den med. Men det känns bra har mycket att ta av när jag skriver många med så det finns alltid nått att skriva om.

MUISK: Ja till måndag skall jag gå loss igen då ja. Får se hur det går med basen då om den nya passar bättre än den gamla. Detta är något man lär sig med tiden, den kunskapen har inte jag ännu. Men med tiden så kanske det sitter ändå.

Lotto så idag känner jag på mig att det kommer smälla till. Så nu säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: