måndag 13 september 2010

Måndag 13/9-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår och sov sedan till sex tiden då jag var uppe på toan. Sedan sov jag fram till tio tiden kom ur sängen till halv elva. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med musiken. Så detta höll jag på med fram till tre tiden, då la jag ner för idag. Så sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Det gjorde den idag med, jag tror dock att detta händer varje dag, om jag inte har fel. Så då drog jag till träningen, tränade sedan kom jag hem, lite sent idag, stretchade och så middag. Åt idag min wok det var väldigt gott, men eftersom jag var sen så tog det till efter nio innan jag fick i mig allt. Kollade på famely guy och sedan lite på två och halv män. Tills jag fick i mig middagen, japp det var nog allt för idag det. Inget mer? Jo jag vann igår på lotto 47 bagare dessa bagare spelade jag bort på triss. Och vann, japp som vanligt inget alls, så var det med det. Så bytte jag rader igår med, brukar byta rader när jag vunnit två gånger på dem. Vann ju 22 förra veckan så det blir två gånger det, eller var det i måndags? Minns inte nu men två gånger har jag vunnit så jag bytte. Nu kommer det smälla till till onsdag det känner jag på mig. Har sett en ny lägenhet i vasastan ligger bara på 7 mille så den skulle sitta gott den 6 rum och kök. Japp till onsdag så ringer jag och säger att jag skall ha den, eller hur? Nä nu var det inte mer ses igen imonn.

TRÄNING: Japp det gick bra idag på gymmet trotts att jag höjde. Men det tog tio minuter längre än vanligt så lite sen var jag idag. Får se om det gå lika bra tills nästa vecka, händer ibland att det är tyngre veckan efter. Men idag gick det skit bra.

NOVELL: Nä inget här idag heller tar nog sin lilla tid att få in nått här. Slutet av september för tävlingen sedan till höst på bra böcker…

ROMAN: Jaha då skall jag köra igen tills imonn då. Vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja idag har jag kört på rätt bra jag har fått pianot, basen och gitarren att låga bra. Så har jag trummorna tills torsdag att göra. Men jag funderar på att byta ut pianot till gitarr nu. Vi får se hur jag gör med det sedan. Nu kan jag meddela att allt låter tight, jag lärde mig att släppa tangenterna i tid och inte gå över till nästa takt. Som jag sa jag lär mig med tiden, och förhoppningsvis av mina misstag. Så rätt bra gick det idag mer orolig är jag för sången det kommer nog inte bli bra. Men vem vet kanske kanske.

Jaha då är det dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: