söndag 12 september 2010

Söndag 12/9-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, sov rätt kasst inatt. Somnade till tre tiden men vaknade sedan ett antal gånger under natten. Så även på morgonen så inte så bra sömn inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan dammsög jag med en gång. Och så gick jag loss på webprogrammet sedan, jag trodde att jag skulle bli klar idag. Men det tar en evig tid att lägga upp allt, och det blir inte mycket per sida heller. Jag har lagt upp alla top tio och radiokanalerna idag. Sedan hann jag börja på den andra musiken och där blir det tunt. Men jag hoppas att ni kan skicka in lite till mig som jag sedan kan lägga upp på min hemsida. Vi får se hur det går med det, det är massor med sidor men inte mycket på varje sida sedan. Men jag hoppas att jag blir klar till söndag nästa vecka. Har jag tur så hinner jag lite på lördag med, det är nämligen så att jag fyller år den dagen. Så morsan och farsan kommer nog hit men jag tänkte jag skulle hinna lite innan de kom. Vi får se hur det går med det. Och nä jag firar inte födelsedagar mer slutade med det när jag var 26 nått sånt. Och nu är jag så gammal att jag inte ens vågar säga hur gammal jag är, så gammal är jag. Så efter webprogrammet så drog jag till ICA för att handla lite. När jag kom hem så drog jag i mig en mjukis samtidigt som jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes. Så kollade sedan på filmen jag inte såg igår, men jag hann inte se klart den idag heller. Får se när jag hinner det då, en dag så hoppas jag att jag kan det. Så efter middagen då var nog klockan runt sex tiden så ringde jag till min kompis men han var inte hemma. Så jag drog igång med lunchen istället och tittade lite till på filmen. Men till sju tiden så diskade jag och ringde igen, då var han hemma och vi pratade en stund. Tog väl en 20 minuter nått sånt, och sedan var det dags för bloggen. Och där är vi nu, så mer än detta då? Nä inte mycket mer än webprogram idag och lite dammsugning på det. Det tar en evighet att blir klar med sidan, och det är väl inte så mycket att hurra för när den väl kommer upp heller. Men nytt är det iallafall, så får vi se sedan.

TRÄNING: Japp en lite ryggstretch blev det idag, inget mer än det. Men tills imonn så skall jag köra igen, då med höjd tyngd. Ni får veta hur det gick med det imonn kväll.

NOVELL: Nä jo det hade kommit in 117 bidrag såg jag sist på hemsidan det var ett till som fanns på hans andra adress. Inget mer än detta.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag köra igen då, hoppas som vanligt på bra sömn.

MUSIK: Jaha då skall jag gå igång igen imonn då. Och börja med att radera allt så får vi se hur det går då? Kan jag få det tight? Ja vi får se tills imonn.

Ja och de ringde inte från Svenskaspel så ingen hög vinst heller blev det. Men kanske lite makaroner ändå, vi hoppas på det. Dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: