onsdag 29 september 2010

Onsdag 29/9-2010 20:02

DAG: Jaha en rät kass dag idag och en kass dag brukar börja med en kass natt, så även denna. Somnade till tolv tiden igår och trodde då att natten skulle blir bra men inte heller. Sov i en timme i taget ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju och sedan till tio. Då var sömnen över för mig för inatt, kom upp och fick i mig frukosten. Sedan hade jag alldeles för lång tid på mig så jag gick igång med datorn. Hade fel på ett program idag så jag testade massor med uppdateringar men det gick inte ändå. Så tillslut så fick jag av installera och ominstallera igen. Och där emellan så kom windows update med så jag var inte klar förrän till ett tiden. Så då drog jag till klippningen men det var kö så jag drog ner till apoteket och hämtade mitt recept. Sedan så på vägen upp igen så la jag ner klippningen för denna vecka. Skall klippa mig till tisdag nästa vecka istället. Så hela dan gick åt skogen idag tackvare att jag att startade med datorn idag. Japp kom hem och drog i mig en mjukis efter detta så hade jag tänkt läsa lite innan jag gick igång med middagen. Men då var klockan redan tre så jag sket i boken idag gick igång med middagen. Hade idag köttbullar med pommes, och ketchup det var gott mos det. Kollade på min serie idag med när jag åt, sedan såg jag på film men såg inte klart den heller idag. Så en kass dag idag, fick inte nått gjort alls idag på hela dagen. Jo jag upptäckte att jag hade skrivit fel på hemsidan, jag skrev enda ställer i världen såg jag idag. Men jag har ändrat det dock så finns det kvar i Google ännu där är det inte ändrat ännu. Nu står det enda stället i världen så var det med det, det blir så när det inte finns stavningsprogram i webprogrammet. Det finns säkert många andra fel men har inte upptäckt dem ännu. Så mer? Jo jag såg att programmet med han hakinsson (ja nått sånt är det) kommer till lördag på Discovery sedan resten går på annan kanal på söndagar två avsnitt är det till sedan. De skall jag se på om jag bara kan få tiden då jag skall spela in dem. Men det ser jag till söndag då kan jag se en vecka framåt till nästa söndag då det går igen. Så mer då? Jo har idag bestämt att jag skall köra läsning till söndag när jag inte har nått att göra eftersom jag är klar med hemsidan då. Skall kolla radion och lägga upp det tror jag att det blir, så skal jag också lägga upp ny xml sidan på nytt för att uppdatera för Google. Efter detta skall jag bara läsa har inte gjort det på länge nu. Så får vi se hur det går då.

TRÄNING: Japp som vanligt så hoppas vi på bra sömn tills imonn då så skall jag köra igen. Men det känns rätt bra nu att köra trotts att jag höjt upp, men det hänger på sömnen hur det går. Så tummarna tack.

NOVELL: Nä inget här idag heller…

ROMAN: Ja till fredag om jag sover då vill säga vi hoppas på det. Sedan går ju tisdagen bort igen efter som jag sumpade idag.

MUSIK: Jaha har kört lite grejor idag på denna punkt, jag gjorde upp en lista på det jag skall göra innan jag sätter igång att sjunga. Det är stretch och röststretch med som jag skrev ner på ett papper så jag slipper att se i boken. Jag kommer gå vidare på detta imonn så får vi se vart detta leder då. Vi får se…

Jaha det är onsdag och det är som vanligt lotto idag så tummarna behövs idag så jag kan kamma in lite stålar. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: