lördag 11 september 2010

Lördag 11/9-2010 20:05

DAG: Jaha natt igen då  ja, somnade redan till tolv tiden igår. Och som vanligt när jag somnar så tidigt med en gång så vaknade jag till fyra tiden inatt. Låg så fram till sex tiden då tog jag på lurarna fram till åtta tiden då de åkte av igen. Och jag lyckades somna igen fram till tolv tiden. Så sen frukost och sedan så gick jag igång med romanen. Körde den fram till tre tiden då jag satte igång med träningsmaten. Efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så satte jag igång med stretchen. Efter denna så började jag laga middagen, körde idag köttfärssås med pasta. Det var gott och såg då på mina serier men hann inte med att se alla idag skall se imonn med. Så mer? En rätt kass dag idag men jag fick ändå lite gjort idag så hel kass är den väl inte. Mer? Nä inte mer idag på denna punkt. Mini blogg idag tror jag visst, men rätt kass natt så blir det inte mer än detta. Lite seg i nacken idag tror jag satt för länge framför teven idag.

TRÄNING: Ja kom igång rätt sent idag runt halv fem tiden. Och segt var det med men det gick ändå bra att köra idag. Det är som det brukar när det är lördag.

NOVELL: Japp inget att rapportera idag heller…

ROMAN: Ja idag kom jag igång sent och kunde bara hålla på en timme men ändå en timme är något. Kom in på den religiösa damen som befinner sig som en port mellan verkligheten och undergången. Hon har slagit en pakt med, som hon tror är, antikrist. Intrigerna tätnar. Det skall nog kunna bli nått av den tillslut hoppas jag ändå.

MUSIK: Ja vi får se till måndag hur det går då, bra sömn är en början så vi hoppas på det. Men till måndag kväll.

Jaha det är lördag och det är lotto som vanligt så tummarna tack så skall jag säkert kamma hem lite stålar idag. Men nu är det dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: