onsdag 15 september 2010

Onsdag 15/9-2010 20:05

DAG: Ja som vanligt natt då ja, har fått en ful ovana att ta på musik när jag skall lägga mig igen. Körde det ett tag men la ner och somnade bättre då. Så  jag skall igen inte ta på musik så skall jag se när jag då somnar. Somnar jag innan ett så är det bra men efter så får jag köra musik ändå. Så igår somnade jag till ett tiden och sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan. Sov sedan fram till halv elva tiden, kom upp och fick i mig frukosten. Sedan så drog jag igång med romanen körde denna fram till två tiden, körde igång till tolv tiden. Så efter detta så drog jag till ICA och handlade lite, sedan när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så var det middag. Körde idag karréer med mos, gott mos, kollade idag på min serie och sedan på Matrix. Japp sedan igen såg jag på Matrix när jag åt lunch. Kom ihåg idag att dra ett twitter med när klockan slog men jag fick telefon då så lite sen var jag idag med. Ja det är onsdag och det är lotto idag så jag hoppas att ni håller tummarna för lilla mig. Så är jag säker på att de ringer till mig idag och säger att du har vunnit lite stålar. Så mer? Jo jag köpte ett spel från ovi store idag kostade 30 bagare men det är första gången jag köper spel till mobilen. Bejewleld blev det idag tänkte jag skulle ta annat spel om ett par veckor när jag har råd igen. Så mer? Näe inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp då kör jag igen imonn på nya tyngder med så vi hoppas på bra sömn inatt som vanligt. Kommer nog få ta och köpa handremmar ändå tror jag, jag köpte ju handstärkare men det tar tid innan de gör nytta så måste nog ändå köpa detta. De går bara på 99 om jag inte minns fel så det skall jag nog ha råd med hoppas jag.

NOVELL: Nä inget här idag heller…

ROMAN: Japp det blev lite mer komplicerat idag än jag först trodde. Men sådant händer när man skriver man knorrar till det. Så även idag jag fick till det rätt bra med, vi får se hur det sedan ser ut när jag får det till papper.

MUSIK: Jaha då kör vi igen imonn då ja, trummor är det som gäller imonn. Så får vi se vad som händer då mer lite till hoppas jag att det kan hända.

Nu är det lotto som gäller och vinst till mig tack. Så tummarna tack så skall jag nog kamma hem lite stålar tillslut ändå. Nu är det Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: