lördag 25 september 2010

Lördag 25/9-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, ingen bra start på natten igår. Jag fick för mig att jag skulle äta upp de salta pinnarna som jag hade köpt för ett tag sedan. Då var klockan runt tolv tiden, efter detta så la jag mig igen. Och somnade sedan till ett två tiden, sent som bara den. Men jag tog på musik med inatt inte bra det, så vaknade jag igen till sex tiden. Var då uppe på toan la mig sedan igen med som kasst som fan fram till tio tiden. Låg kvar till elva innan jag gick upp idag sedan fick jag i mig frukosten och drog igång med romanen. Men idag gick det inget vidare att köra så  jag la ner till ett tiden redan. Då gjorde jag träningsmaten hade idag griskött stället för kyckling. Så var klar med den till tre tiden och bestämde mig då för att köra igång med storstretchen till tre idag så jag skulle hinna med att titta på teven med idag. Stretchade och sedan så gick jag igång med middagen, idag hade jag köttfärssås med spagetti. Kollade då mina serier, men jag hann inte med alla eftersom jag inte hann med nått igår. Så jag har en kvar och sedan en film med att se imonn. Skall bara dammsuga så skall jag sätta mig och kolla dem imonn. En rätt kass dag idag inte mycket gjort heller. Jo jag gjorde lite uppdatering på hemsidan idag med, men det var bara små detaljer så jag la inte upp en uppdatering på det. Så mer? Jo lotto idag hoppas på tur idag så kan jag till oktober flytta in i ny lägenhet. Har hittat en i stan som ligger väldigt bra till, men det behövs 9 mille med för att kunna flytta in. Så vi hoppas på tur idag, som vanligt så gäller tummarna tack. Jo sedan har jag kollat lite på spotify och det finns kvar om någon vill ha så dånga ett mail till mig på: hps65@hotmail.com med eran mailadress i så jag kan kopiera den över bara. Och jag har sett idag att man skall skriva i bloggen att det gäller spotify invite jag har 13 kvar om det är någon som vill ha så är det bara att maila mig. Såg idag att det är två som inte hämtat ut dem ännu men det är ju helg så de tar dem nog till måndag skulle jag tro. Så mer? Nä inte mer idag säger hej.

TRÄNING: Ja en storstretch idag då ja och en seg sådan med. Men jag fick den gjord tillslut ändå. Kommer nog ta många år innan jag blir så pass vig som jag var när jag tränade karate igen. Men vi hoppas att det kommer, med tiden.

NOVELL: Nä inget här idag heller. Mer än att jag fick till fet text igår igen. Det syns inte så bra i denna texten om den är fet eller inte. Men idag fick jag det rätt.

ROMAN: Ja det gick segt idag och fick inte mycket gjort alls idag, men lite ändå. Hade ingen lust alls att skriva idag, sedan betalade jag räkningar med innan jag gick igång idag. Men jag fick ur mig en tre fyra sidor ändå, men de blev så där.

MUSIK: Jaha såg idag i börsen att det finns en sångbok att köpa tror jag skall ta och köpa den så kanske jag kan lite bättre sedan. Ligger på 310 så det skall nog gå denna månaden, skall se lite efter jag har köpt mat till tisdag så får vi se om jag slår till. För som jag sjunger nu går det inte alls, lite kanske det hjälper.

Ja det är lördag och det är lotto så vi hoppas på idag annars kommer jag igen till nästa vecka med nya tag. Det är den stunden på kvällen då jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: