torsdag 30 september 2010

Torsdag 30/9-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden inatt sov sedan fram till ? då jag var uppe på toan, ja jag minns inte var klockan var när jag gick upp. Men efter detta så sov jag fram till tio då en liten stund efter detta så gick jag upp. Slog igång datorn och musikdatorn med sedan fick jag i mig frukosten. Och sedan så gick jag loss på sång boken, körde den idag fram till tre tiden innan jag gav upp för idag. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade kom hem stretchade och fick i mig middagen, såg på famely guy när jag åt och sedan lite annat efter det tog lite tid idag innan jag var klar idag. Så mer. Jo jag skall lägga upp statistik imonn när jag kommer ur sängen för september, det gör jag med en gång så det är klart innan jag går igång med romanen. Så mer? Micro blogg idag tror jag visst, har jag inget mer att säga idag? Nä det blir inte mer än detta idag, kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Japp när jag idag kom till träningen så kom jag på att jag glömde att ta handremmarna med mig idag. Men det gick bra utan dem med så lite starkare har jag blivit i nyporna. Gick bra idag men jag var tio minuter sen idag, så hade jag lite ont i magen idag med. Mer om detta nedan på musik.

NOVELL: Japp idag fick jag svar på min tävlingsnovell den var inte med bland de som vann inte heller bland de som fick hedersomnämnande så var det med det. Trodde inte heller detta men nu vet jag och ni. Då väntar vi på svaret från bra böcker då när det nu kommer…

ROMAN: Ja imonn så skall jag gå igång då efter jag lagt upp statistiken för hemsidan. Så vi hoppas igen på bra sömn inatt då.

MUSIK: Ja körde på idag ur boken började redan till duschen idag skulle då sjunga upp men det gick så där det. Sedan så gick jag loss på uppvärmningen och det gick bra. Det var då stretch och röststretch med men sedans skulle jag göra lite övningar med. Fram till övning sex gick det bra, även om ettan och tvåan tog sin lilla tid. Men sedan så skulle jag sjunga och det gick inte så bra, jag säger ingenting alls på hela dagen. Så det tar emot att höja rösten och det är väl så där om man skall sjunga att inte höja rösten. Att jag inte säger nått på hela dagen bror på att jag inte har någon att prata med, och förresten så har jag inget att säga. Det går sedan inte att hitta en ton som jag skall sjunga i när jag försöker så går jag för högt i tonläget. Och så trivs jag inte att höja rösten, så det gick så där idag men lite fick jag gjort ändå. Men jag fick luft i magen med efter allt sjungande så nått gjorde jag fel. Så vi får se hur det går till måndag med detta måste sjunga högt, ja inte skit högt men högt. Fungerar dåligt att sjunga om man inte sjunger högt. Sedan när jag pratar så har jag ett högt ton läge vet inte om jag haft detta hela livet men senaste 13 åren har jag varit sjuk så det gör att tonläget höjs. Ja av stress så höjs rösten, tonläget, så när jag väl skall sjunga så tar jag alldeles för hög ton. Jag kan inte hitta mitt röstläge, och det har nog med att jag inte säger ett enda ord på flera veckor med. Då är inte inte lätt att sjunga heller. Vi får se hur det går med detta till måndag.

Ja inget på lotto heller i onsdags heller men det var jävligt nära 2 rätt och ett tilläggsnummer jävligt nära så till lördag så smäller det till det känner jag på mig eller hur. Jag säger Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: