fredag 24 september 2010

Fredag 24/9-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre fyra tiden igår natt. Sov sedan rätt bra fram till sex tiden då jag var uppe på toan. Efter detta så somnade jag igen men sov bara korta blundar fram till tio tiden. När jag då vaknade så somnade jag inte om sedan. Kom ur sängen till tio i elva tiden, fick i mig frukosten och sedan så drog jag ner till tvättstugan med tvätten. Efter jag fick in den så satte jag mig vid datorn och pillade med hemsidan. Jag jobbade på rätt bra för till tjugo i ett så hade jag gjort klart hela sidan med alla uppdateringarna. Men jag gjorde fel på loggan, så jag startade upp med programmet innan jag gick ner till tvättstugan och gjorde detta sedan efter jag var i ICA. Ja jag stannade till på apoteket med innan dess, men de hade inte mina tabletter inne så jag fick beställa dem idag. Så skall jag hämta dem till tisdag då jag också skall köpa mat igen. Så sedan när jag kom hem så drog jag igång med hemsidan med en gång och la upp den. Så nu är det uppdaterat till NR: 5 men jag la bara ny baksida och så ändrade jag loggan så att den baksidan också är samma som den nya. Gör jag nu om den så går det illa fort att göra den tar nog inte mer än tio minuter att ändra den. Så kan jag lägga lite nytt då och då på den men inte nu på ett tag. Jo så fick jag 3 på spotify också en kille mailade in och fick så nu finns det 13 kvar tror jag om ni vill ha så dånga ett mail till: hps65@hotmail.com med jag vill ha spotify och eran mailadress helst som en rad i mailet så jag bara kan kopiera den sedan. Ni får spotify free med reklam men lyssning hur länge ni vill. Så sedan drog jag igång med middagen, körde idag kotletter med pommes. Så kollade jag på mina serier idag med och en film, roddrik, har nu lite kvar tills imonn då jag inte har något att göra. Skall köra roman men sedan till maten skall jag se lite till har då två timmar med smallville och så två serier till att se på. Men till söndag skall jag se resten då är det bara dammsugning sedan är det film som gäller för lilla mig. Så mer? Jo jag la upp på Google med idag fick se lite statistik på den sidan med fick det tillslut att fungera. Jag la inte upp den på startsidan utan en annan, men fick till det tillslut ändå. Så får vi se hur länge det tar innan den nya kommer upp, kommer nog ta ett antal månader innan den kommer upp skulle jag tro. Just nu går det inte att söka på nått på den nya hemsidan. Vi får se när det kommer med, jo och så såg jag på min andra statistik idag jag har över 200 på sidan nu. Vilket är ett rekord har inte haft över 190 nått sånt innan. Så mer? Nej inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja det som kändes i ryggen igår är borta idag, tog ingen gelé idag alls. Och har inte känt av det alls idag. En ryggstretch idag bara inget mer att rapportera idag. Men imonn så blir det storstretch efter romanen.

NOVELL: Nä inget idag heller…

ROMAN: Japp sover jag bra inatt så skall jag köra imonn då, så vi hoppas på bra sömn.

MUSIK: Ja jag är tveksam att det blir nått av denna låt men det kan ändå hända att jag lägger ut den ändå. Vi får se hur kass den blir.

Imonn är det lördag då skall jag kamma hem stålarna som vanligt så tummarna tack. Jag säger igen Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: