måndag 27 september 2010

Måndag 27/9-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag burkar igår men sov inte som jag brukar natt. Vaknade redan till fem inatt sedan sov jag kasst fram till åtta tiden då jag gick upp och duschade. Sedan fick jag i mig frukosten och så startade jag musikdatorn. Jo jag började dagen med att titta på grejor till hemsidan, jag ville göra en xml fil för att Google skulle hitta min sida snabbare, ja inte bara Google utan alla söktjänster. Men det gick inte med mitt program så jag pillade med detta fram till sju tiden, jag startade till sex tiden. Sedan hade jag hittat ett program som installeras i mitt webprogram och som gör denna fil. Det är en site karta som man sedan skickar in till Google och de andra så hittar de lättare sidan. Och alla sidor för den delen, det är en karta över alla sidor som finns på min hemsida. Så jag skall köpa det en dag med det kostar 100 har inte råd med det just nu. Jag kommer få 1000 över denna månaden, men får jag lite mer över när jag köper mat så skall jag slå till. Google har inte ens hittat min startsida ännu man skall slå info:henrikporali.se så kan man se vad som finns på Google om hemsidan sista gånge den sökte var den 21 då fanns inget alls där. Så vi får se efter jag har varit och handlat tills imonn om jag köper det och sedan skickar in filen till dem. Då kommer Google hitta alla sidor som jag har med en gång, nja kanske inte med en gång men när den väl söker sedan. Det tar nog sin lilla tid ändå men jag får med allt på en gång då. Så efter frukosten så drog jag loss på musiken men ingen sång idag, körde fram till tre tiden idag ändå. Fick mycket gjort idag på denna punkt. Så sedan gick klockan fram till fyra och jag drog, tränande och sedan hem, stretchade och så middag på det. Idag hade jag wok med gris kött såsen som jag inte kan stava till men det var gott. Kollade på famely guy och sedan två och en halv man eller män, nått sånt är det. Idag var det roligt för en gång skull, men jag la ner ändå så jag inte blir sen till bloggen. Och jag vann inget igår, ja det var redan i lördags jag inte vann men jag fick inte reda på det förrän till igår. Men denna veckan då smäller det, det känner jag på mig. Mer? Jo jag har 7 spotify inviter kvar så ni kan maila mig så skicka jag dem. Så läge jag har kvar så, fick två går som inte kunde få på mailkontot men jag hoppas att de har skickat ny adress idag. Troligen så ha de gratis konto på det och vill uppgradera men det går inte, spotify tillåter inte det. Man måste ta nytt konto för att det skall gå, ja eller ny mail adress så fungerar det. Sedan är det bara att maila sig själv med alla listor man gjort så är man igång igen, på det nya kontot. Så det var nog allt för idag det säger hej.

TRÄNING: Ja det tog tid idag igen men jag hade väldig fart på intervallen idag. Trodde nog det skulle var lite tungt idag när jag vaknade så tidigt men inte alls. Det gick bra hela vägen idag.

NOVELL: Ja inget idag heller…

ROMAN: Det tar ett tag innan jag kör här igen, imonn är det mat sedan till onsdag så är det klippning som gäller för mig. Sedan kommer träning men sen så skall jag köra igen till fredag. Hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Japp idag satte jag mig ner och experimenterade men nya gitarrer först. Och jag gjorde två stycken med när jag sedan skulle hitta dem tog det slut. Jag fick inte fram dem igen, jag hittade dem i en meny men inte var jag kunde ta fram dem sedan. Så tillslut så drog jag ett mail till min lille kompis, hoppades han hade svar. Men sedan så sökte jag igenom brukanvisningen och hittade inget alls. Det var då jag mailade men jag kom sedan på att jag skrivit in fel sök ord. Jag trodde det stod present men det stod preset, jag trodde då att jag sökte på alla filer som var present. Men när jag öppnade filen i min nya dator så såg jag att det stod preset. Då hittade jag var de fanns och jag dångade ett nytt mail till min lille kompis. Sedan har jag lekt med detta och med loopar som jag äntligen fick att fungera som det skulle. Men helt okey är det inte med loopar men lite till har jag förstått. Så jag pillade med det hela dan idag, och jag hittade också olika förstärkare som jag kunde leka med idag. Jag har förstått massor idag om programmet så inget mer gjort idag. Alltså ingen sång idag. Men det tar jag igen när boken kommer.

Jo jag bytte också tema på min mobil idag, har haft samma tema sedan jag fick den. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: