torsdag 1 oktober 2009

Torsdag 1/10-2009 21:41

DAG: Jaha natten var rätt bra men jag vaknade till tio tiden men kom inte ur sängen förrän till elva nått sånt. Målaren höll på utanför och skrapade och målade, och ja jag bor på fjärde våningen men han hade skylift eller vad det nu heter. Men när jag kom upp så hade han passerat mina fönster så det var lugnt. Fick i mig frukosten och sedan någon gång till tolv tiden nått sånt så drog jag igång med novellerna. Var idag klar till två tiden då jag drog till ica och handlade lite mat, pommes och oxpytt. Men så slog det till när jag kom hem och skulle lägga in detta. Frysen var inte på jag fick slänga köttfärsen och kycklingen men hoppas på att det andra köttet kan ätas annars har jag blåst 860 spänn. Hur gick detta då till? Jag har funderat på detta sedan dess och kommit på tillslut hur det måste ha gått till. Kan meddela att jag inte har ett minne av att jag slog av den. Men jag åt pommes igår som jag hade lagt i kylen på översta hyllan, den enda lösningen på detta är att när jag stoppade in påsen i kylen igen så slog jag av frysen. Ja det är rätt långsökt men så måste det ha gått till. Eller så har jag fått en blackout och stängt frysen, nä jag stängde den när jag stoppade in påsen med pommes. Vi får se imonn när jag skall käka om det går att äta alls eller hur det nu blir med det. Hoppas på att jag slipper köpa nytt, ja mer än då köttfärsen och kycklingen alltså. Jo bären måste jag med köpa nytt de smälte helt, ni får hålla tummarna för detta, ja att det inte är förstört alltså. Så idag drog jag i mig lite pommes och oxpytt och en karré som var över från när jag frostade av. Det gick ner och var gott lite nya upp lägg på mat blir det när man får ta rester från frysen. Jo innan detta så körde jag igen en stor stretch vid fyra. Japp kollade in lite av varje idag på teven men inget speciellt att se idag. Så fick jag ett samtal idag så det blir inte som det var tänkt imonn, men det skall nog gå ändå. Får ta mig en promenad nån gång imonn när jag vaknar då. Så får vi se vad som händer imonn blir spännande vad som kommer ut av detta. Ni får veta mer imonn. Mer? Ja ingen vinst på lotto, men det är som vanligt det ju. Men till lördag då smäller det alltså, eller hur? Ja jag säger hej tills vi ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde en storstretch idag och det gick bra, laddar för måndag. Skall bli skoj att köra igång igen, får bara hoppas på att jag kan slippa skador nu fram över. Men allt hänger på sömnen, tummarna.

NOVELL: Jaha fick ur mig tre noveller idag, tänkte två åt gången med sista var en kortis så jag tog den med. Nu går det bort imonn och kanske till lördag med, om jag måste köpa nytt kött. Men vi hoppas på det bästa eller hur?

Ja en dag har gått till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: