måndag 12 oktober 2009

Måndag 12/10-2009 21:41

DAG: Japp inatt så verkade tabletten lite bättre än i torsdags, men ändå så vaknade jag rätt tidigt idag. Jag brukade sova längre på dessa men inte nu längre, har väl vant (är det ett riktigt ord det ser konstig ut) mig så nu sover jag inte så länge längre. Men till sju vaknade jag upp idag dock så låg jag bara kvar och somnande igen. Men till nio så var sömnen över för inatt, fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till elva tiden. Då gick jag på lite med musik idag för första gången. Gjorde stopp till ett då jag drog i mig lunchen och sedan igång igen en stund. Men mer om detta nedan. Så till tre tiden så la jag ner för idag och väntade då på att klockans skulle slå fyra. När det gjorde detta så drog jag till träningen, men när jag kom till redbergsplatsen så kom jag på att jag hade glömt pappret men övningarna på så jag vände. Blev en femton tjugo minuter sen idag för det. Så sedan när jag kom hem så stretchade jag och sedan var det middag. Det var gott men jag är fortfarande trött på spagetti, skall se vad jag skall ta till nästa vecka. Någon annan pasta får det bli men vi får se vad. Så kollade på mythbusters idag när jag åt men det var gammalt avsnitt så jag zappade lite fram och tillbaks idag. Så jo det blev ingen vinst på lotto förra veckan men denna veckan så kommer det att smälla det känner jag på mig. Tummarna. Jag ladda in nya pengar och mindre mat får jag men då vinner jag nog tror ni inte det? Har nu 595:- som skall räcka till den 25é blir hårt det men det har gått förut så det skall nog gå igen. Ja mer? Näe en rätt bra dag idag på det hela taget, och vi ses igen imonn. Så skall jag ut på en liten tur till halv ett tiden så skall vi se om jag hinner några noveller sen på det.

TRÄNING: Japp tidig morgon idag men rätt bra träning ändå, sen som jag var så blev det ändå bara tio minuter tillslut som jag tappade. Men det tog minst 15 minuter att vända och gå tillbaks tror jag, ja kanske 10 då efter som jag var det sen idag. Jag tog nog i lite förut. Trögt på intervallen idag men då skippade jag den i torsdags med. Men jag fick upp farten på slutet då gick det lättare. Så jag skall nog vara igång igen om ett par veckor.

NOVELL: Ja inget idag men imonn hoppas jag att jag hinner ställa om när jag kommer hem. Åtminstone en skall jag nog hinna med efter min lilla tur. Vi hoppas på det iallafall. Nu till en ny punkt för i år:

MUSIK: Japp jag har officiellt öppnat en ny punkt på min blogg, just den samma. Idag till elva tiden så drog jag igång med mitt trummande. Körde en stund men fastnade på ett komp och det stod att det är bättre att hålla upp en fortsätta så det var det jag gjorde. Det var illa svårt idag men det var å andra sidan första dan med. Det gick inte som jag ville, men när jag höll upp en stund och satte mig igen så gick det bra. Gick idag genom sex komp idag vilket de två sista var ruggigt svåra att köra. Jag kan meddela att jag bra har lärt mig ett enda komp, som jag kallar 2 4 men så heter det inte det är ett åttondels komp jag kan. Det är det vanligaste kompet som finns, men när det går utanför detta så blir det svårt att köra. Men som sagt så tar det ett tag innan de sitter sen går det bra. Och jag lärde mig bara ett enda komp när jag spelade trummor, ändå gick jag i trumskola med men det var mer på handsättning och sådant då. Så jag hoppas jag kan gå igenom alla kompen och klara av dem med. Men det kommer ta tid att gå igenom dem men det är lugnt denna gången skall jag köra allt som man skall och ta det lugnt med att spela. Jag kan ändå inte spela musik förrän jag har keyboard och ny dator så jag har tre fyra månader på mig att köra. Så långt på denna punkt idag, jag kommer bara köra på måndag och torsdag på denna punkt. Så jag inte stör grannarna, lite låter det ändå men inte så mycket.

Japp det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: