fredag 30 oktober 2009

Fredag 30/10-2009 20:01

DAG: Jaha då var det natt igen då ja, somnade sent igen igår, klockan var nog runt tre fyra innan jag somnade in. Men sedan sov jag rätt bra under natten, och vaknade till elva tiden idag. Tänkte ett tag att ligga kvar men gick ändå upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan någon gång till tolv tiden så drog jag igång med novellerna. Var idag klar till två tiden då jag drog i mig min mjukis och drog sedan till ica. Tog ut två hundar idag och då såg jag att jag hade fått ett sådant jävla autogiro igen som kommer med tre månaders mellanrum. Så min ekonomi skit sig med tre hundra kronor, men jag ringde till morsan och de hade det över så jag får in det på kontot till måndag. Jag köpte mat för 197 spänn så jag gjorde slut på alla pengarna med. Så nu när jag får in extra stålarna så har jag 1000 att leva på till den 25é. Kommer bli hårt det men det skall nog gå det med hoppas jag. Det är ju tre eller var det fyra veckor kvar tills den 25é, men men det skall nog gå det med hoppas jag. Och jag har en tusenlapp som jag sparade denna månaden så jag kan ta av den om det blir snålt. Men den behöver jag till datorn eller till musikgrejorna, så helst skall jag inte ta av den alls. Så beror det på vad jag kan få för cymbalerna och ställen men vi hoppas att jag får nog för dem. Så när jag kom hem så drog jag igång med maten, hade idag köttbullar med pommes det var gott det. Mycket godare än mos till som jag ett tag gillade som bara den, men har nog ätit det lite för ofta nu ett tag. Så skulle idag kolla på terminat men de jävlarna hade ändrat tiden på det så jag fick inte se nått alls. Så brukar de göra på tv 6 ändrar utan att säga ett dugg om det, sedan såg jag att det inte kommer nästa vecka igen. Om det är slut för säsongen eller nått sånt hann inte se mer än tre avsnitt tror jag. Ja ja får se om det kommer något annat att se då, men jag skall kolla en dag på detta om det finns något att blänga på. Så mer? Jo jag la upp foto på maten jag la upp för ett tag sedan, jag kan dock konstatera att nästan all mat ser lika ut på min sida. Alla har samma pasta och ser samma ut, ganska tråkigt men men gott är det iallafall, bara så ni vet. Foto finns på kyckling chili cayennepappar pasta såsen, om ni vill se. Dock ser det ut som alla de andra fotona men jag lovar det är olika foton på alla. Ni kan klicka på uppdatering 122 så får ni se. Så det var nog allt för idag det ses igen imonn.

TRÄNING: Japp känner inte av nått sedan träningen fan vet om det tar alls då men har inte känt av träningen mer än när jag höjer eller håller upp då känns det. Nu är det ny tyngd till nästa vecka så får vi se hur det går då.

NOVELL: Ja som jag har sagt innan så är det inget vidare bra att köra noveller dagen efter tränigen. Detta på grund av kass sömn men jag gjorde de två sista novellerna idag och det finns en hel del att göra på cyanid. Men jag noterade detta, och skall fixa till det sedan. Nästa omgång då blir det nog. Så är det imonn då smärtan jag går igenom då, sist tog det en dag att gå igenom det men vi får se imonn.

MUSIK: Japp tänkte jag skulle fota till söndag men det går inte göra i dagsljus har försökt det innan. Så jag får köra imonn efter middagen och fota ställen och kaggen, så det är klart för söndag då jag skall lägga upp dem. Så får vi hoppas att jag får ihop nog med stålar för dem så jag kan köpa det jag vill ha, annars så ligger jag illa till. Men vi håller tummarna.

Ja då är det lotto igen imonn så jag kan räkna med era tummar tills imonn så ringer de mig imonn vid nio tiden, eller hur. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: