tisdag 20 oktober 2009

Tisdag 20/10-2009 20:01

DAG: Japp ännu en kass natt igen, men det brukar det bli efter träning. Somnade inte förrän till fyra tiden och sov sedan fram till åtta då jag vaknade. Somnade om och sov igen en timme fram till nio sedan tio och tillslut elva då jag gick upp. Rätt seg idag men fick ändå i mig frukosten och sedan runt tolv tiden så drog jag igång med novellerna. Men eftersom jag var seg så tog det rätt lång tid idag var klar till två tiden. Då drog jag i mig en mjukis och ringde sedan till buller och bång. (Mer om detta nedan) Efter detta så lyssnade jag på musik fram till halv fyra då jag drog till ica för att handla lite. Kom hem igen till fyra tiden och drog igång med middagen. Så fick idag i mig karréer med spagetti, det var gott och jag kollade på mythbusters när jag åt. Efter jag var klar med mytharna så drog jag över till bourn som jag redan hade sett men brist på annat så. Och när jag sedan åt lunch så kollade jag lite till på denna men hann inte se den klart. Så det var nog allt för idag det, tror jag. En seg dag som knappt kom upp i styrfart men ändå så har jag tagit mig igenom den. Så den är okey iallafall.

TRÄNING: Jaha det blev bara en ryggstretch idag och det gick bra annars har det varit en lugn dag. Känns inget från igår heller så det var bra, jo jag har känt lite i ryggen idag. Men det var nog för att jag satt såpass länge i fåtöljen idag när jag skrev.

NOVELL: Japp seg dag men ändå fick jag ur mig två noveller idag med. Ja vi får se hur detta slutar och om någon vill ha dem sedan med. Kan då hoppa på lite bättre sömn tills imonn då så då kommer en tjock, så bra sömn behövs.

MUSIK: Japp idag fick jag ringt till buller och bång och de köpte inte cymbaler eller ställ. Men han hjälpte mig att uppskatta värdet på dem, och om allt går som det skall så skall jag nog komma upp till det jag behöver ändå. Får sälja dem på blocket. Så får vi se om det finns nog för en mobil med sen till jul.

Jaha då skall vi se vad som händer imonn då bra saker hoppas jag. Så är det dags igen att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: