onsdag 14 oktober 2009

Onsdag 14/10-2009 20:01

DAG: Japp hela dagen gick åt skogen idag, men vi börjar med igår för det var då det startade. Igår vid nio tiden så tänkte jag att jag skulle uppdatera virusskyddet, och det andra, så jag avinstallerade det gamla och skulle ladda ner det nya. Men det gick inte så till kvart i tio då gav jag upp och stängde datorn. Tänkte det går nog bättre imonn, man fan heller att det gjorde. Sov dåligt tack vare att jag satt framför datorn så länge, och sedan kasst under natten med. Vaknade till elva tiden då jag satte igång datorn och försökte ladda hem det igen. Men fan heller jag kontaktade då supporten men inte fan ringde de mig. Fick slängt i mig lite frukost och sedan pillade jag med detta fram till två. Då jag på nått sätt lyckades med att installera det, men det var den svenska versionen för 2009. Men jag skall ha kvar den tills jag får svar från supporten varför det inte gick att installera. Den avbröt sig mitt i installationen och det gick inte att köra programmet. Så jag fick inte något alls gjort idag tack vare det, hela dagen åt skogen. Men efter detta så fick jag i mig min mjukis dock hade jag före detta laddat in windows uppdateringen. Det gjorde jag vid två tiden men det var 18 uppdateringar så det tog en jävla tid att ladda hem dem. Så jag var jävligt sen när jag drog till ica för att hadla, och jag glömde mjölken. Så kom hem och satte igång med middagen, hade idag kotletter med klyftisar idag och på det drog jag i mig lunchen. Ja på det hela en kass dag men om jag nu drar till och vinner storvinsten på lotto så kan det vara jämt. Så nu får hålla tummarna för det. Tror jag skall igen försöka till måndag innan jag drar till träningen att ladda hem nya mcafee, men det beror på vad de säger om felet jag hade. Alltid är det nån skit som kommer emellan. Jo så upptäckte jag idag att tvättstället läcker som ett såll. Försökte kontakta vv men han var inte hemma sedan värden men igen där heller. Men jag skall slå en signal nu efter bloggen så hoppas jag få tag i honom.

TRÄNING: Jaha då var det dags igen då för träning imonn, hoppas på bra sömn inatt så skall det nog gå bra imonn med. Så skall jag kolla extra noga med om jag böjer ryggen imonn på armarna. Händer detta så skall jag ta ner och vila lite innan jag kör klart, så jag inte skadar ryggen igen.

NOVELL: Japp en skit dag och inget alls gjort idag, men det tar jag igen till på fredag hoppas jag. Om nu inget skit kommer igen mellan, vi får hålla tummarna för att det inte gör det.

MUSIK: Japp då är det igen dags att köra denna nya punkt imonn då. Sover jag bra så blir det inte så många timmar jag kör, och jag hoppas på detta men vi får se tills imonn. Hade tänkt köra lite idag men det fanns inte tid alls, vi hoppas på en bra dag imonn.

Ja då var det igen dags att kamma hem stålarna då på lotto, vad är det nu 166 eller nått sånt skulle sitta gott det. Tummarna tack. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: