fredag 23 oktober 2009

Fredag 23/10-2009 20:01

DAG: Jaha kass natt som vanligt på dag efter träning, men inatt lite kassare än vanligt. Tog av mig lurarna till två men somnade inte förrän till fyra fem tiden. Vaknade sedan till morgonen men såg inte på klockan men tillslut så var klockan elva då jag kom upp. Då när jag steg upp kände jag mig rätt pigg men när jag kom i på toaletten så gick det över. Var rätt rejält seg idag men fick ändå i mig frukosten och sedan till tolv så drog jag ner och fick in tvätten. När jag kom upp så avinstallerade jag gamla mcafee och lyckades ladda in det nya. Dock upptäckte jag att det inte var ny virus skydd det var kvar på 13 men det hade gått upp till 13,5 nu. Alla år innan så gick skyddet upp till nästa tal när jag installerade det. Men de kanske har tagit bort det nu men iallafall så har jag nytt nu och skall lägga till detta på informationssidan en dag då menar jag att jag har gått upp till 13,5 i virusskydd. Men förra gången jag försökte så gick det inte alls, och första gången jag försökte idag så gick det inte heller. Men skam den som ger sig det gick tillslut ändå. Efter detta så drog jag ner till tvätten och hängde upp den samma. På detta så drog jag ut på en promenad först till buller och bång sedan till apoteket och köpte vitamin, omega3 och tandtråd, jo även flux en flaska. Och dyrt blev det med gick på 360 bagare tog ut 500 idag när jag stack. Sedan var jag inne i bokhandeln och köpte ett block och en penna. Därefter så var det in på ica och handlade, så det blev inte så mycket stålar kvar idag inte. Sedan var det hem och kolla tvätten sedan så drog jag i mig en mjukis och därefter så drog jag ner och tog upp tvätten. När detta var klart så drog jag igång med middagen, hade idag karréer med ris. Det var ett tag sedan jag körde en kombon, men gott var det. Så sedan när jag åt så kollade jag på terminat och sedan lite tåg historia på det när jag åt lunch. Och idag var första dan på omega3 och vitamin igen är nog två månader sen jag åt det. Och det märks på händerna att jag inte ätit det på ett tag nu. Så mer? Nä inte idag var lite att göra men inte så mycket att berätta om. Men nu kommer väl ihåg tummarna tills lördag, bra gott mos.

TRÄNING: Ja som jag sa här ovan så kände jag inte av tröttheten när jag kom upp men när jag kom in på toan så kom det. Kände också av det när jag gick i trapporna idag, det var tungt att komma upp för dem idag. Men när jag väl kom ut så gick det lättare och så hade jag fått frukosten i mig med så. Ja imonn är det då storstretch igen då ja, hoppas som vanligt på bra sömn så skall det nog gå bra. Idag blev det bara en ryggstretch som det hela.

NOVELL: Jaha tvätt dag idag så den dagen gick bort som skriv dag men imonn så. Om bara sömnen kommer så, ja eller håller natten igenom är det nog det som gäller. Men vi hoppas på det som vanligt.

MUSIK: Japp då skulle jag idag ut till buller och bång och köpa lite rengöring till cymbaler. Men det visade sig att de inte hade det alls, istället sa han att man skulle köra ajax badrum och en svamp tar bättre än medlet. Så då sparade jag en 50 lapp på det köpte det på ica när jag var där. Skall testa det till söndag då jag skall gå igenom cymbalerna och fixa till dem. Så blir det nog till nästnästa söndag som jag lägger upp dem på blocket. Kan vi hoppas att jag får dem sålda bara så jag kan få ihop stålarna som  behövs till det andra jag skall köpa till.

Jo jag tror att planen på att köpa mobil får läggas ner kommer inte få nog med stålar till det. Men får jag lite i julklapp så kanske ändå, vi får se vad tomten kommer med i år. Näe det är ånyo dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: