lördag 3 oktober 2009

Lördag 3/10-2009 20:01

DAG: Japp lite bättre dag idag, somnade igår som jag skulle till tolv tiden men vaknade sedan igen till två. Låg nog vaken i två timmar men tog inte på musik. Somnade sedan men igen så vaknade jag till åtta, fan jag skall göra det för. Låg dock till nio innan jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan till tio elva tiden så drog jag igång med novellerna. Var idag klar till ett tiden då jag drog på mig lurarna och lagade träningsmaten. Men då var klockan två tiden nått sånt, och lagom till mjukisen vid halv tre så var jag klar med detta. Så sedan efter den så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra då det var dags för stretch. Och jag kan meddela att även idag så slog klockan fyra, varpå jag satte igång med stretchen. Efter detta så fixade jag maten, tog idag köttet som kanske inte är ätbart. Men vi får se om ett par tre dar om det var dåligt eller inte. Japp skulle kolla på smallville men det gick bort tackvare hockey. Så det fick jag inte alls se som jag hade hoppats på. Blängde lite på gröna åk eller vad det nu heter. Men inte mycket idag att kolla på, på det hela taget. Hoppas på storvinst på lotto igen, och det går nog som det brukar göra, men håller in tummarna så vet man aldrig. Inget samtal idag får se om det kommer imonn då. Mer? Nä det var allt för idag det kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp en stretch idag och jag kände av cykelturen igår i benen. Men det är nog förhoppningsvis borta tills måndag då jag skall köra ben. Och stretchen gick bra iallafall. Skall nog vara igång igen, bara jag kan undvika att skada mig i ryggen. Vi får hoppas på bra sömn.

NOVELL: Japp det blev två noveller idag med, men jag tyckte inte de var något vidare. Har markerat dem så skall jag se vad jag gör med dem sen nästa gång jag kör på dem. Men det beror också på hur bra jag sover vad jag tycker om dem, är jag trött så är det inte så bra, är jag piggare så är det bättre. Vi hoppas på bra sömn då.

Näe nu skall jag spana på mailen men det kommer nog inte in förrän till imorgon spelresultatet. Vi hopps på tur och till er säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: