onsdag 21 oktober 2009

Onsdag 21/10-2009 20:01

DAG: Jaha då var det natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden igår, var rätt trött när jag la mig så jag somnade en stund innan jag skulle lägga mig. Men somnade rätt bra ändå, dock varade sömnen bara till fem. Vakande upp och låg en bra stund innan jag tog på mig lurarna. Hade dessa på i en timme fram till sex tiden, och lyckades igen att somna när jag väl la mig igen. Dock så var det som dagarna innan timmes sömn fram till tio idag då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan någon gång till tolv tiden så drog jag igång med novellerna. Var klar idag till två tiden då jag drog i mig en mjukis. Sedan till tre så drog jag igång med middagen, hade kotletter med klyftpotatis idag men det var illa torrt idag. Ja klyftisarna alltså så jag fick inte ner alla idag. Men gott var det iallafall. Så kollade lite på teven idag men det var inget att se som vanligt. Så mer? Jo idag så gäller det att hålla tummarna för det är lotto på gång idag. Nu känns det som om det kommer smälla iallafall, tummarna. Mer? Nä inte idag kort blogg idag känns det som.

TRÄNING: Japp det var bara stretch idag som gällde för mig men imonn så skall jag köra igen. Som vanligt så hoppas vi på bra sömn inatt så skall det nog gå bra. Skall nästa vecka anteckna för höjning nästnästa vecka, men jag vet inte hur jag skall göra. Men vi får se detta tills nästa vecka.

NOVELL: Jaha idag var det noveller igen då ja. Körde på två stycken idag men andra som är kvisthålet har jag redan gått igenom ett antal gånger så det var inte mycket att göra på den. Dock är den lång hela 50 sidor så det tog sin lilla tid att gå igenom den idag. Skall ut på fredag och köpa nytt block och penna tills jag skall köra igång på romanen. Skall även ut och köpa lite omega3, vitamin, flux och tandtråd till apoteket till fredag. Har inte kört omega3 och vitamin på länge har inte haft råd till det. För det är inte så många noveller kvar nu sedan skall jag gå på smärtan och sen så blir det romanen. Skall börja med att kolla igenom gamla högen som jag redan har skrivit så får jag lite mer att gå på tills jag nu skall göra om den nu. Om ni undrar vad den heter så är det huset som den just nu kallas, arbetsnamnet. Så får vi se om det blir slutliga med eller annnat.

MUSIK: Japp har pillat lite med blocket idag kollat lite men skall ringa ett samtal imonn och fiska lite till då. Tänkte lägga upp det till slutet av denna månad så ligger det uppe i tre månader sedan. Kan bli bra när det snart är jul att lägga upp det nu. Men lite spelade jag idag med men inga noter utan bara lite spel idag. Det var nog en tio femton minuter idag tror jag.

Jaha då är det dags igen att kamma hem stålarna då, om dom inte ringer och säger att jag har vunnit men blir nog som vanligt ändå. Det har blivit dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: