söndag 25 oktober 2009

Söndag 25/10-2009 20:01

DAG: Jaha en lite konstig dag idag, men det var mitt eget fel. Igår innan jag la mig så vred jag fram klockan i köket, mikron och i telefonen, och vid sängen men gjorde inte det med min armklocka. Så sedan somnade jag någon gång till tolv tiden och sov så där under natten. Men till nio så vaknade jag på riktigt och låg sedan till tio tiden innan jag kom upp. Då gav jag upp att kunna somna om igen, japp frukosten på det och sedan så betalade jag räkningarna. Så kollade jag på klockan för jag tog på mig lurarna och till tolv tiden så drog jag igång med dammsugningen. Efter detta så gick jag loss på cymbalen och fick den snygg igen. Och igår så bestämde jag mig för att köpa spotify och winzip idag, eftersom det är den 25 och räknigarna skulle ut idag. Så jag satte mig och köpte winzip men dom slog på skatten med när man skulle betala. Så det gick över 600 för mig idag, men det sket jag i och köpte ändå pro programmet. Kan ju köpa det för 300 nått sånt nästa år så det är lugnt. Så efter detta så gick jag upp på spotify och köpte detta. Men när jag hade laddat ner programmet så kunde jag konstatera att det inte gick att söka på musikstil, bara på namn eller låttitel. Det var inget vidare för mig för jag skulle då tänkte jag kolla in vad de hade på rock, som exempel men det gick inte alls det. Så hur fan jag skall ta reda på vad banden heter vet jag inte. Slår man på rock så kommer alla låtar med rock i upp, lite besviken blev jag allt på det. Men men det skall nog fixa till sig det med på nått sätt. Japp så skickade jag en invit till min kompis får se om han tar den eller inte. Han kanske redan har det å andra sidan men vi får se hur det går med det. Sedan så sprakar det i musiken när jag spelar den, dock kan jag säga att det sprakar på alla musikspelare så det kanske är nått med ljudkortet. Dock skall jag snart byta dator så det ordnar sig nog ändå med det. Så mer? Jo jag la upp två uppdateringar idag till hemsidan, en på recept och en med att jag bytt virusskydd med till 13,15. Så det var nog allt för idag det, näe det var det inte. Jag drog i mig en mjukis till halv två  tiden, trodde jag, sedan drog jag till ica för att handla lite. Och jag var rätt sen då till ica med kockan hade nästa blivit tre då jag drog. Men när jag kom hem så ringde klockan i datorn och det var dags för mjukis. Och varför detta jo jag hade inte satt tillbaka klockan på armen, så jag var en timme före på den. Så jag hade inte alls så dåligt med tid som jag trodde. Jag fick ganska mycket gjort idag men då kom jag upp tidigt med. Och som vanligt så hoppas vi på bra sömn inatt, och på en vinst på lotto med har inte sett till det igår så vi får se idag. Ett par tusen skulle vara gott det, tummarna tack.

TRÄNING: Ja en snabb ryggstretch blev det idag bara men imonn så kör jag igång igen. Bra sömn så skall det nog gå bra det med. Skall imonn skriva upp nya vikten och sedan höja nästa vecka om allt går bra. Men i torsdags så kändes det riktigt bra iallafall.

NOVELL: Ja minns inte om jag sa att det skulle gå igång till tisdags men sa jag det var det fel. Har ett ärende på den dan så jag tror inte att jag hinner med nått alls den dan. Men till onsdag så om inget kommer emellan. Då skall jag köra igång igen. Har bara tre dar kvar nu på novellerna sedan är det smärtan sedan huset, skall bli skojigt att köra på en roman nu efter så länge med noveller. Så får vi se om det blir nått med det sen med.

MUSIK: Japp idag fick jag sista cymbalen ren och det är dags att försöka sälja dem då. Så hoppas vi att jag får nog med stålar för att köpa det jag behöver ha. Ja så var det då spotify med fan vet hur jag skall hitta musiken om jag inte kan söka på den. Men men det skall nog gå att ordna det med så smånig om.

Jaha det är då dags igen för att inkassera stålarna att de inte ringde mig igår talar sitt språk men lite kanske kan jag få. Nu är det ånyo dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: