tisdag 6 oktober 2009

Tisdag 6/10-2009 20:01

DAG: Jaha då skulle jag idag ha skrivit med så blev det inte, jag fick det samtalet jag väntade på. Men först natten och morgonen, sov rätt bra inatt trotts att jag tränade. Somnade någon gång till två tiden redan, mestadels så somnar jag till tre. Sedan sov jag rätt bra fram till tio tiden men låg sedan kvar till elva innan jag gick upp. Fick då någon gång samtalet och en lite stund efter att jag fick i mig mackorna så ringde han igen. Jag drog ut till vägen och väntade på honom, och han hade med sig trummorna. Så efter att vi hade dumpat av dessa så drog vi hem till honom och hämtade ett podium att ha dem på. Grymt att jag kunde få tag i detta och hygglig kille som sålde det. Tack. Skall imonn köpa gummifötter, skruv och förlängningssladd till detta. Så han var med och kopplade in det och i samma stund som han skulle gå så kom farsan in. Fick inte sagt det jag tänkte säga till honom, men skit grymt set fick jag köpt iallafall. Skall sätta upp det imonn innan jag drar till min lille kompis. Får hoppas att jag kommer upp i tid imonn bara så jag hinner innan jag skall sticka. Så efter att farsan stack så ändrade jag om lite i vardagsrummet fick bort bokhyllan och allt är riggat för att få in setet imonn. När jag var klar med detta så var det dags för middagen, idag hade jag kotletter med ris och pepparsås. Skall ha pepparbiff och mos imonn så jag gör av med såsen, den är färdigköpt på tetra. Är inget vidare på att göra sås, enda jag lyckas med är gräddsås, men den såsen är svår att misslyckas med. Det är bara att hälla i och värma upp, måste vara enkelt för mig jag börjar bli gammal. Så när jag åt så kollade jag på mythbusters och lite innan detta på teven med så kom jag på att jag hade det inspelat. Till lunchen så kollade jag på bourn eller vad den nu hette har sett de andra två så. Men såg inte klart den idag skall se imonn när jag äter tror jag. Jo så beställde jag också en trumbok idag kommer om tre fyra dagar, lagom till nästa vecka. Tänkte jag skulle köra igång med trummandet då, men jag kör bara mitt på dan en två tre timmar så jag tror ingen kommer höra det. Hoppas jag, annars så ligger jag illa till, men vi hoppas på det. Så mer? Näe inte idag kommer igen imonn med ny rapport och sedan till nästa vecka så kommer nog en ny punkt i bloggen med. Musik.

TRÄNING: Japp körde bara ryggstretch idag men bar podiet idag det var illa tungt det. Har känt av lite i armar och ben idag men det var väntat efter två veckor via. Så det känns bra.

NOVELL: Ja idag var det då tänkt att jag skulle skriva lite men så blev inte fallet. Så går även imonn bort och kanske även fredag om jag inte hinner tills imonn vill säga. Men nästa vecka skall jag nog köra som vanligt igen.

Jaha en bra dag idag fick trummorna och skall nog kunna fixat till det tills imonn med så det känns bra. Så om allt går som det skall så kommer en ny punkt upp tills måndag med om allt går som jag vill. Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: