lördag 10 oktober 2009

Lördag 10/10-2009 20:01

DAG: Ja som vanligt så börjar vi med natten, somnade bra inatt runt tolv tiden. Men jag sov inte längre än till fem tiden innan jag vaknade. Tog då på mig lurarna och låg till sju tiden då jag tog av dem. Sedan någon gång under denna tiden mellan sju och åtta så somnade jag igen. Dock så vaknade jag med mellanrum nästan hela tiden, men framåt morgonen nån gång till nio tiden så somnade jag och vaknade sedan till elva tiden. Så jag fick ett par timmar på morgonen och som jag har sagt förr så ett par timmar på morgonen så blir det en bra dag. Kom upp och fick i mig frukosten satte mobilen på laddning då. Efter frukosten så drog jag igång med novellerna. Var klar idag till två tiden då jag drog i mig mjukisen och drog till ica. Köpte lite grann idag och när jag kom hem så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde det så drog jag igång med stora stretchen, var idag klar till tjugo i fem då jag gick igång med middagen. Hade idag fläsk och pasta, jo inte riktigt så gick det till, för jag gick igång med träningsmaten när jag kom från ica. Det blev kyckling champinjoner och crème fraich (ja minns inte hur man stavar till det men ni fattar nog ändå vad jag menar) till detta fick jag i lite chili och grädde. Så det var en ny variant av kyckling pasta idag. Och starkt var det med men det är gott det får se till måndag vad jag då tycker om det. Skall köra med spagetti nu nästa vecka så får vi se hur det går, hade tröttnat på det ett tag men vi får se hur det går ner. Glömde köpa pasta idag när jag var ute så jag tar det jag har hemma. Så kollade på smallville idag när jag åt, och så såg jag att terminat börjar igen till torsdag nästa vecka. Har följt den ett tag nu så skall bli skoj igen att se den. Så mer? Jo det är uppe i 166 mille nu det är nog dags att kamma hem den summan innan någon annan tar den. Så nu är det tummar som gäller på er alla, vinner jag den stora summan så skall jag bjuda alla (tänk om det är många som läser idag?) på restaurang, tänkte då sjömagasinet. Men jag har nog ändå råd till de som läser om jag trollar hem 166 mille. Eller så skall det stå en vecka till och gotta till sig lite till kanske till 170 mille, det är då jag slår till så det brakar om det. Sedan rymmer jag iväg nån stans, Borås kanske, ja eller inte dit kanske. Ja jag gör som loppa lever på hoppet, sägs det inte vara det sista som lämnar en? Tummarna tack, och ni får veta imonn om jag tar storvinsten annars blir det måndag då jag kollar mailen. Jo jag kollade mitt värde på bloggen, här på min hemsida är den värd 610:- men på aftonbladet så är jag uppe i över 6000:- hu så mycket stålar ändå. Näe det är dags att säga hej för idag kommer igen imonn om nu vill vara med då.

TRÄNING: Jaha storstretch idag och lite seg som vanligt på lördagar men jag tar i lite mer nu så det går bättre nu än innan. Har lite ont i armarna, ja träningsvärk alltså. Men det känns bra ändå, dock så måste jag ta ner när det tar emot på armarna. Så jag inte sträcker mig igen som jag gjorde innan, fan vet varför det tar emot så mycket nu då. Det var ett tag då jag körde denna tyngd och klarade av det rätt lätt, men nu? Ja vi får se hur det går med det tills torsdag.

NOVELL: Japp att köra två noveller i taget istället för tre är bra, jag har tendens att tappa fokuseringen när jag kör tre. Idag var jag klar till två tiden och det gick bra idag. Skall lägga till lite mer detaljer nästa omgång det saknas lite för att göra det lite mer levande. Men jag har lagt till rätt mycket nu till dem och det skall nog kunna bli bra tills då jag skall skicka in dem. Har idag läst lite på ramavtalen mellan SBF och SFF det är rätt mycket att läsa på det men kan vara bra om mot all förmodan jag skulle få publicera. SBF är Svenska bokförläggarföreningen och SFF är Sveriges författarförbund. Laddade hem det för ett tag sedan så jag tänkte kan läsa på lite om det händer. Dock har jag inte kommit så långt i det ännu. Men man lär sig termerna de använder och procent mm.

Jaha då skall vi se om svenska spel ringer idag då, skulle de inte göra detta så hoppas jag ändå på lite stålar tills söndag efter bloggen. Nä det är ånyo dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: