fredag 2 oktober 2009

Fredag 2/10-2009 20:01

DAG: Jaha dagen startade redan till åtta idag då målaren fick för sig att hamra in lite spik i fönstren. Och jag tog mig då upp och fick i mig frukosten det gick inte att somna om. Plus att jag ville starta tidigt idag för jag skulle ut på min lilla tur. Lyssnade på musik fram till en kvart i tolv då jag drog ut, men jag tog cykeln idag för att det skulle gå snabbare. Kan säga att det inte var en bra tur idag en klar besvikelse blev det, fick inte alls mycket stålar på den turen. Sedan när jag kom hem så lyssnade jag på musik ett tag och sedan ringde jag igen ett par samtal. Så blev det lite bättre ändå men ändå en kass dag idag. Så skall vi se om köttet är kasst imonn då, fick ta annat idag för jag hade haft det i kylen ett par dagar så det inte blev kasst. Men imonn skall vi se om det går att äta, annars ligger jag illa till, med stålar. Men vi hoppas på det bästa ändå. Så drog i mig chili concane och ris idag och spanade lite på teven men inget att se idag. Vi får hoppas det blir en bättre dag imonn då. Japp mer? Nä inte idag en dag som jag inte vill fastna i iallafall, men imonn så blir det bättre tror jag ändå. Ja sov inte alls så bra inatt heller men det blev en tidigt morgon med. Och till lördag då smäller det igen på lotto, så är alla bekymmer över, nja inte alla med många. Ses imonn.

TRÄNING: Japp missade stretchen idag men skall köra en lång imonn om inte annat kommer emellan. Vilket det kan göra men ni får en rapport imonn om detta.

NOVELL: Jaha då skall vi se om det blir lite skrivet imonn då, som jag sa över så kan annat komma mellan men vi får ta det som det kommer. Så skall jag nog få ur mig två imonn med.

Japp det är ånyo att säga Tjingeling! :D :P :D :(

Inga kommentarer: