torsdag 22 oktober 2009

Torsdag 22/10-2009 21:41

DAG: Jaha då var det natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden igår. Och sov rätt bra sedan men till åtta så var det någon som ringde, flög upp ur sängen och svarade. Som tur var så var det bara ett kort samtal så jag kunde faktiskt somna efter det. Dock så sov jag igen i timmes stunder fram till elva då jag kom upp ur sägen. Trodde då att det inte var bra för träningen idag men… mer nedan. Så fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag lite på musik med undertiden jag åt. Men till tolv så åkte lurarna av och jag drog igång med musiken. Tog paus till ett då jag drog i mig lunchen sedan gick jag på det igen fram till tre tiden eller om det var halv fyra tiden. Då la jag ner det för idag och koncentrerade mig på träningen. När sedan klockan slog fyra så drog jag till den samma. Var idag en fem minuterare tidigare än jag brukar vara, och när jag kom hem så drog jag igång med stretchen. Efter detta så fick jag igång middagen, som fortfarande är god skall lägga upp recept på den en dag, troligen söndag om jag hinner. Så spanade på mythbusters när jag åt och lite på vetenskap i film men inte så länge. Så nu är jag här och detta var nog min dag på det hela taget. Jo jag glömde att spela på lotto i söndags så jag hade inget alls igår när jag kollade. Men det som var bra med detta var att det inte gick ut någon storvinst igår. Så istället så la jag två doser med krut till lördag då smäller det det känner jag på mig. Ni håller väl tummarna, eller hur…

TRÄNING: Jaha trodde idag att det var kört för bra träning eftersom jag fick upp till åtta. Men där hade jag fel det gick stålande idag, armarna som brukar vara jobbiga gick lätt. Det var både fram och bak som gick lätt idag. Så jag tror ändå att jag skall höja upp på allt till nästa vecka. Så går jag sedan igång med det till nästnästa vecka. Skulle det vara något så kan jag alltid justera det sen. Men det kändes väldigt bra idag. Och vad det var som gjorde att det var bra idag har jag ingen aning om. Sömnen var inte så bra men ändå gick det bra, skumt det.

NOVELL: Jaha inget idag på denna punkt men sedan till lördag så skall jag gå igång igen. Nu har jag sex noveller kvar att gå igenom så det bör ta tre dar sedan skall det bli smärtan och på detta blir det huset storyn mm. Efter detta så är det igen novellerna sedan igen smärtan och en runda med huset så efter det så är det bara en gång till kvar att gå på dem. Då är det dags att skicka in dem, får vi se hur det går.

MUSIK: Japp sen start idag var inte igång förrän till tolv idag men hann ändå med sju komp. Sedan när jag var klar med dessa så gick jag igenom hela sidan med innan jag gav upp för idag. Men jag fick ge mig för det var tanken att jag skulle köra fyra takter med ett komp sedan fyra takter med annat komp. Det gick inte för mig skall lägga detta åt sidan ett tag och sedan försöka igen. Just nu har jag gått över till fjärdedels komp, skall köra igång med det till måndag. Kan säga att jag har illa svårt för fjärdedels komp, har aldrig fått det att fungera om jag skall vara ärlig. Men nu har jag noter att se och spela efter så det skall nog gå det med så småningom.

Ja då blir det till lördag ni skall hålla tummarna igen så skall jag nog kunna kamma hem storvinsten iallafall. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: