söndag 18 oktober 2009

Söndag 18/10-2009 20:12

DAG: Huu så sen jag är idag då, men jag installerade nokia ovi men mer om detta sedan. Vi går till natten igen, kass natt igen vaknade varannan timme ungefär. Men kom ändå upp till elva tiden idag fick i mig frukosten och sedan gjorde jag inte nått alls mer än lyssnade på musik. Detta höll jag på med fram tills klockan slog tre då jag drog igång med middagen. Har idag väntat på att VV skulle komma men han fick inte tag i någon del idag så det blir imonn eller till tisdag i så fall. Fick i gång middagen och idag hade jag köttbullar med pommes. Det var gott det kollade lite på teven när jag åt men inte mycket att se idag. Efter detta så drog jag igång med lunchen och efter den samma så ringde jag till VV. Satte mig ner och kollade lite på telias erbjudande på spotify det som är ännu bättre än jag trodde är att man kan ladda hem spellistorna via wlan. Då kostar det inte ett dugg att ladda hem dem. Och jag har registrerat min mobil för det redan. Dock har jag inte det på min nuvarande mobil, ja wlan alltså. Men kanske får jag lite stålar över från trummorna så kan jag skaffa ny med wlan på. Då laddar man hem allt gratis och lyssnar sedan på det gratis med. Behöver bara ta mig till pressbyrån på Redbergsplatsen så kan jag ladda allt jag vill gratis med 3G. Skit smart då laddar jag hem allt musik gratis och sedan lyssnar jag på den gratis med. Ingen anledning att köpa mobli internet alls. Men det tar ett par månader innan detta kommer igång då har de väl byggt in till S60 så kan jag köpa ny mobil och lyssna på gratis musik. Ja det kostar förståss 99 i månaden men inget mer sen, med spotify alltså. Det satsar jag på när det kommer, skall beställa spotify denna månad men sedan skall jag köpa ny mobil och lägga till det till den så har jag hur mycket musik jag vill, gratis. Mycket smart alltså och billigt med, billigt är bra för lilla mig det. Och då när jag pillade med detta så laddade jag hem ovi från nokia med vet inte riktigt vad detta är men skall kolla det nu efter bloggen och mailen. Så det var därför jag var sen idag för jag såg inte upp på klockan när jag satte igång. Så vi hoppas att jag får bra med stålar för cymbalerna, men om detta på musik nedan. Japp de ringde inte från svenskaspel så jag har nog inte vunnit nått, men kanske lite ändå. Ni får veta imonn. Jo jag la till en länk på länksidan idag för trumskolan idag uppdat 119.

TRÄNING: Jaha en ryggstretch idag bara men imonn så kör jag på igen. Får bara hoppas på bättre sömn inatt då, har varit rätt kasst senaste tiden på den punkten. Men jag tar stark tablett så vi får hoppas på det bästa.

NOVELL: Ja till tisdag om allt går som det skall så skall jag gå igång igen då. Men har haft rätt kassa nätter så de sista tycktes inte vara nått bra alls. Vi får se till tisdag om det blir bättre, men det är ju träning innan så kommer nog bli rätt kass ändå. Vi hoppas på det bästa.

MUSIK: Jaha idag var det ett par gånger jag satte mig och hade lust att köra men höll ändå igen. Men till ett tiden så drog jag upp till vinden och fick ner cymbalerna iallafall. Jag hoppas på 5000 för dem men får se vad det säger imonn, jag behöver 5000 om det skall räcka till ny mobil. Vi håller tummarna för det tills imonn, ni får veta tills bloggen imonn vid 21:41 tiden. Om ni är intresserade så kommer det imonn. Bra nyheter hoppas jag…

Jaha då skall vi se om det kommer något till kassan idag då. Någon storvinst var det inte med kanske nått litet. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: