lördag 17 oktober 2009

Lördag 17/10-2009 20:01

DAG: Japp kass natt igen då ja, somnade rätt tidigt igår, redan vid elva tiden. Men sedan så vaknade jag igen till fyra låg då en timme med musik och somnade sedan igen. Men till sex så vaknade jag igen låg en timme till och så vaknade jag igen till åtta. Då gick jag upp och fick i mig frukosten, idag eftersom det var tidigt morgon så drog jag i mig två kokta ägg. Brukar göra det när jag vaknar tidigt, så även idag. Men sedan till nio tiden så la jag mig igen och somnade igen en ynka timme till tio. Innan detta så hade jag förberett det jag skulle skriva och när jag kom upp så drog jag igång med detta. Ja alltså novellerna då, var klar idag till ett tiden redan eftersom jag kom upp tidigt. Så vid detta laget så drog jag igång med träningsmaten, när denna var klar så lyssnade jag på musik fram tills det var dags för stretchen vid fyra. Stretchade och sedan var det middag som gällde för mig, hade idag klyftisar med korv och ketchup. Det var gott det kollade på smallville ännu är förgöraren lös, hur skall det gå? Den som lever får se, i nästa avsnitt. Så efter detta så var jag nere med soporna och när jag kom upp så ringde jag till VV och frågade om rörmockan hade varit där igår. Nä det hade han inte VV hade glömt av detta men skall försöka fixa det tills imonn. Trodde nog att jag hade missat honom igår när jag skrev då har jag de täta lurarna på mig och hör inte om det ringer. Jo jag tror nog att jag hade hört om det ringde nereifrån, för den klockan hörs som fan. Men det förklarar varför han inte kom igår. Så var det med det. Mer? Ja som vanligt så väntar vi med spänning på lottot eller hur? Och det går nog som det brukar med det också. Men kanske kanske ringer de ikväll och talar om att den store potten har tillfalligt någon nannan. Så det var nog allt för idag det ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp lördags stretchen som är en storstretch gick av stapeln idag med. Gick bra idag med tar i lite mer än innan så jag kommer ut lika långt som när jag tränar. Gjorde inte det innan för det tog emot då, men kör man långsmat så går det även om man innan inte är varm.

NOVELL: Japp drog i mig två idag med och kom på när jag hade kört dessa att jag tävlade ju. Trodde nog att man skulle få ett mail om det men inte heller. Jag var inte med de som vann iallafall, och skall jag vara helt ärlig så hade jag glömt bort allt om denna tävling. Men kom på det idag och det gick som jag trodde också ingen vinst eller prisplats. Så skall jag skicka in dessa noveller i förhoppning om att någon skulle trycka dem. Men som jag sa så ger jag inte mer än 5% chans att det vill trycka dem så det är lugnt. Men jag kommer inte ge upp för det utan kommer gå på romanen med en gång sedan när jag är klar. Det tar tid att få till det, även om i mitt fall nog tar till min död innan jag ger upp. Men vi får se vad det säger om det, men tror inte det blir nått av det. Men men 5% är alltid något.

MUSIK: Jaha inget idag även om det var nära att jag satte mig. Men det är lördag och alla är hemma så det var ingen bra ide det.Skall imonn hämta ner grejorna från vinden och ställa upp dem så jag kan ringa till måndag. Kan hoppa att det är okey där uppe så jag får något för dem bara. Men det är kallt inte fuktigt så jag tror att det är okey med dem. Men vi får se imonn hur de mår. Så får vi hoppas att jag får minst 5000 för dem med, men sätter inte upp något hopp som jag gjorde med vapnen så vi får se hur det går. Skall ringa till måndag någon gång så får jag veta vad de är värda, ni får hålla tummarna.

Ja som nybliven lotto miljonär så känns dagen bra, men kan hoppas att de ringer bara då. Tummarna. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: