måndag 19 oktober 2009

Måndag 19/10-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då ja somnad som jag brukar göra igår och sov rätt bra inatt men vaknade redan till åtta, nio, tio och sedan elva då jag gick upp. Ja kan meddela att jag har problem med tangentbordet svarar inte som det skall. Fan det blir inte bättre utan sämre med. Men jag kör på så får vi se vad som händer. Japp så jag var rätt trött när jag kom till gymmet, dock kände jag inte detta när jag var hemma. Så drog igång med frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till tolv tiden då jag gick igång med trummorna. Höll på med detta fram till kvart i fyra tiden då jag la ner för idag. Trodde nog att VV skulle komma idag men det gjorde han inte, ja innan jag drog till träningen alltså. Så till fyra så drog jag till träningen och som jag sa innan så kände jag mig inte trött då alls kändes bra. Men mer om detta nedan. Kom hem och gick loss på stretchen och sedan var det dags för träningsmaten. När jag hade fått till middagen så ringde VV och han kom upp och satte i ett nytt rör. Försökte först med en nytt lås men det sket sig så han var nere och hämtade ett nytt rör med. Och med mycket pillande så gick det att använda, jag la mig inte i arbetet men kommenterade det lite. Det var han som jobbade och jag såg på. Men tillslut så gick det att få ihop det och det fungerade som det skulle. Så nu var det gjort och klart. Sedan fick jag i mig resten av middagen och till halv tio så fick jag även i mig tabletterna så jag förhoppningsvis får sov lite inatt med. Så mer? Jo kan meddela att det igen fungerar med tangentbordet, det är det trådlösa som inte vill riktigt men jag satte dosan närmare det tycks hjälpa. Ja iallafall just nu. Så jo det blev ingen vinst alls igår på lotto som vanligt. Men denna veckan då smäller det det känner jag på mig, eller hur? Jo en sak till men den kommer nere på musik posten som jag inte gjorde idag skall göra det imonn istället. Så idag såg jag knappt nått på teven för jag såg på när han fick in röret. Men mythbusters var repris så det var inget jag missade ändå.

TRÄNING: Japp kände mig rätt bra idag men när jag kom till träningen så kände jag av att jag inte sov så bra på morgonen. Det var tre timmar som jag fick kass sömn på morgonen det kände jag av idag när jag körde på. Det var rätt segt att köra idag, segare än vanligt då alltså. Det tog emot där det inte gjorde det innan så det måste vara sömnen som gjorde det. Sedan var det fullt med folk idag hela gymmet smockfullt, så när jag skulle köra intervallen så var det fullt på cardio. Så jag fick köra cykel först sedan cardion. Men som sagt segt idag på allt faktiskt, ni skulle ju hålla tummarna ju. Fan vet om inte tabletterna tar sämre nu än innan, och det är inget jag kan göra åt det heller. Vi hoppas sömnen kommer igen.

NOVELL: Ja då var tvättstället klart idag så kan jag köra på som vanligt imonn då. Får se hur mycket jag sover bara hoppas bara jag sover bra på morgonen så är det lugnt. Men inte som idag utan tre timmar sammanhängande sömn tack…

MUSIK: Japp idag till tolv tiden så drog jag igång igen, dock så tog det stopp idag nästan med en gång. Det var illa svårt idag alltså, tog nog en timme att göra en idag. Men problemet är att jag inte kan köra igenom dem helt, jag får bara till fyra takter då hör man inte hela kompet. Men tillslut så gick jag förbi problemet och till tre tiden hade jag kört hela sidan klar. Det var nog 20 komp tror jag, då gick jag igenom hela sidan igen och körde alla komp igen. Och jag klarade alla efter ett par försök, ja det var på slutet som det tog emot. Men får jag åtta takter så kan jag höra kompet då är det lätt att köra det. Ja vet inte hur jag skall förklara det på ett bra sätt, men det gick att köra hela sidan ändå och jag var nöjd. Tackvare att det var så illa svårt idag så sket jag att ringa till buller och bång idag körde kompen istället. Skall ringa imonn efter jag är klar med novellerna. Då får vi se vad jag får, vi håller tummarna för 5000 tack.

Så lite problem med trådlösa idag då sen är jag med men nu är det klar för idag. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: