söndag 11 oktober 2009

Söndag 11/10-2009 20:01

DAG: Rätt bra natt igen men ändå så vaknade jag till fem tiden inatt med, men tog inte på musik inatt och somnade igen någon gång. Slog upp ögonen igen till tio tiden men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan skulle jag sätta igång sportify men det gick inte. Jag trodde att man kunde köpa en dag pass men det gick inte alls det. Får se till slutet av månaden då skall jag nog köpa en månad och kolla hur det är. Så får vi se om jag kör längre med det sedan, är det bra utbud så skall jag nog köra det längre ändå. Så det sket sig idag för mig men efter frukosten så drog jag igång med sfanytime fick en gratis film att se på idag. Kollade på Max Pain var väl så där men jag fick inte igång textningen men jag såg den ändå. Efter jag sett den så fick jag igång texten med, mailade och frågade om man kan ladda ner fler gånger om man köper film. Jag mailade en gång innan om att bränna film med det gick inte göra det. Så jag undrade om man kunde ladda hem filmen mer än en gång. Om man byter dator eller hårddisken lägger av. Får se vad det säger om det. När jag var klar med detta så drog jag till ica och köpte lite, men innan jag drog så fick jag i mig en mjukis. Så när jag kom hem så gick jag igång med middagen, hade idag fläsk och löksås. Det var förbannat gott det var länge sedan jag hade det. Så spanade lite på teven med om Egypten och de tio underverken eller nått sånt men såg inte klart det, och förresten så var detta när jag åt lunch. Inte när jag åt middag, middagen så såg jag ja minns inte så det kan inte varit något bra då, jo hur det tillverkas tror jag det var jag såg. Så kan då hoppas på lite stålar idag, ingen storvinst iallafall men lite kanske. Dock blir det nog som det burkar om jag inte har fel. Jo jag la upp lite nya bilder på hemsidan idag en två nya på vardagsrum det är läsfåtöljen och ett på trumsetet. Dock såg jag att läsfåtöljens pall är med på ett av de gamla fotona men jag skiter i att ändra det, ni får ta det som det är. Tänkte jag skulle en dag fixa till alla fotona lite så de blir lite ljusare, men vi får se när det blir. Fixade till dess för jag tog ett par tidigare idag men då var det motsol så det blev inget bra alls, tog ett par till sen som jag fixade till i picasa och de la jag upp idag. Tänkte fixa till alla som behöver en dag, men vi får se när andan faller på. Nä nu skall jag hämta upp vinsten från lottot vi hörs imonn. Och då kommer en ny punkt upp nämligen musik, för det blir första dagen med det för mig.

TRÄNING: Japp känns som det har släppt i ryggen och det är ju bra skall vara försiktig med det på torsdag så att jag inte skadar mig igen. Då är det träning imonn igen då ja får se om bensparken går lättare då. Skall köra tre veckor innan jag höjer igen.

NOVELL: Jaha inget idag på denna punkt men till tisdag hoppas jag att jag hinner. Skall ut ett ärende till eftermiddagen, tänkte sticka till tolv tiden nått sånt. Och förhoppningsvis så hinner jag hem och köra lite novell efter det.

Ja det är ånyo dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: