söndag 4 oktober 2009

Söndag 4/10-2009 20:01

DAG: Jaha äntligen en vanlig dag då det var ett tag sen nu. Kom i säng som vanligt men kunde inte somna inatt heller. Låg till tre fyra tiden innan jag somnade, dock sov jag till tjugo över tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort mycket idag inte. Mer än lyssnat på musik, trodde nog att jag skulle få ett samtal idag men så var inte fallet. Men det blir inget imorron i så fall till tisdag, hoppas inte till onsdag för då skall jag till min lille kompis vid två tiden. Men vi får se när det blir. Ja mer då? Skall spela in lite film nu ett tag framöver, det blir buorn eller hur det nu stavas. Det är om den killen som utbildas för mord och sedan tappar minnet. Ja nått sånt är det kommer idag på trean skall ta och spela in det för en regning dag. Och lite till som kommer senare i veckan. Jo jag hittade filmen jag såg på you tube för ett tag sedan, så nu har jag uppdaterat på den. Skulle kanske ha börjat att flytta om lite men tror jag väntar med det tills jag får det, vad? Ni får veta en annan dag vad jag pratar om lite senare. Men jag måste se hur det ser ut innan jag börjar ändra det kommer ta ett par dagar detta att ändra i vardagsrummet. Hu så spännande vad kan detta vara då, ja eller inte alls. Men jag återkommer med detta sedan en dag. Enda vettiga jag gjort idag är att uppdatera ftp programmet, brukar göra detta innan jag lägger upp men denna månaden var de lite sena med det. Ja sedan skall vi kolla mailen idag om det har smällt till då ja, återkommer imonn med detta, dock troligen som vanligt eller?

TRÄNING: Japp ryggstretch idag bara och det gick bra men imonn så smäller det igen. Nu har jag hållit upp i två veckor kommer bli segat att köra igen. Och troligen träningsvärk med, får se till tisdag kväll vad jag säger då.

NOVELL: Då skall jag igen köra på till tisdag om inte annat kommer emellan då som jag sa högre upp. Vi får se vad som händer och fötter.

Japp nu sitter stålarna redan på banken så att säga eller hur? Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: