fredag 16 oktober 2009

Fredag 16/10-2009 20:01

DAG: Jaha då var det natt igen då ja, somna någon gång till tre tiden inatt. Men sov inte så bra under natten med rätt många vak, till elva tiden så gick jag upp. Idag skulle rörmockan kommit men inte heller, det skulle då varit att han ringde på när jag hade musik på. Men tror inte att han var här alls idag. Fick i mig frukosten och till tolv tiden så gick jag igång med novellerna. Tog två idag och var klar till ett tiden något sådant och om rörmockan skulle varit här då så skulle han ha ringt på dörrklockan här uppe då för att jag inte skulle hört det. Sedan väntade jag till fyra innan jag gav upp och drog till ica för att handla lite. Så kom hem sent idag och gick igång med middagen med en gång. Dessförinnan så drog jag i mig en mjukis till tre tiden nått sånt. Idag hade jag korv och potatismos, var väl så där att få ner. Kollade på terminat idag första avsnittet efter uppehållet. Var väl så där men ändå är det roligt att se lite special effekter med så det var okey. Så nästan rätt på detta så fick jag i mig lunchen, detta då för att jag inte kunde komma iväg till ica i tid. Så mer? Näe inte idag rätt kass dag på det hela för jag inte kunde göra nått alls bara vänta på nån som inte kom. Men jag fick ändå lite gjort så hel kass var den inte, och rätt bra sömn iallafall så var jag inte så trött när jag vaknade idag. Jo jag skall vänta med att uppgradera virusskydd och det tills fredag nästa vecka då är det tvätt och jag har tid att pilla med det. Sedan såg jag idag att telia kommer med ett erbjudande till spotify men mobil till, får se om jag har stålar till det så skall jag nog slå till och köpa ny mobil och spotify. Men frågan är om jag har stålar till det, det beror på vad jag får för cymbalerna då. Vi får se vad som händer med detta sedan, erbjudandet är inte uppe ännu så det kommer nog ta ett tag till innan det kommer. Men jag skall ändå ta spotify någon gång i slutet av denna månad, samtidigt som jag tar winzip. Kan då hoppas att man kan köpa telias erbjudande även att man har köpt spotify. Vi får se.

TRÄNING: Japp körde inte idag ryggstretchen för jag var så sen skall göra det nu så har jag gjort det. Men det känns bra nu ingen att komma igång igen, så det hänger på sömnen nu hur det går fram över.

NOVELL: Ja fick ur mig två idag och de var väl inte så bra men kommer ta med dem ändå när jag skickar in. Det är lättare att ta bort en sex sju stycken än att inte skicka in dem. Om jag får tro så kommer de inte vilja publicera alla då är det bra att jag skickar in flera. Ja och chansen att det gör det över huvud taget är nog inte mer än 5% nått sånt iallafall. Men vi får se vad de säger.

MUSIK: Japp det var nära idag att jag körde lite men tänkte har jag lurarna på mig så hör jag inte om det ringer så jag avstod. Tänker köar igenom alla på sidan sedan köra alla igen på sidan igenom innan jag går över till nästa sida. Så skall jag nog tillslut få till dem ändå. Det tar emot rätt mycket att köra dem just nu men lite övning så kommer det att gå, hoppas jag.

Jaha då är det dags igen att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: